Zgodba sester – dvojčic. Ena izmed njih je odpotovala v ZDA in…

22 junija 2014: Anja Majdič (51 let) vstopi na letalo na Brniku, da bi obiskala svojo hčerko v ZDA. Boji se. Ne, ne gre se za strah pred višino, temveč ločitev s sestro, Marto Travnik (51 let). Čudno? Ni nujno. Do tega trenutka sta bili dvojčici nerazdružljivi!

Anja in Marti sta celo življenje izgledali in počeli isto. Ista šola, ista služba. Celo svoja moža sta našli na isti zabavi. Obe sta ljubili rdečo barvo in sta se vsak dan dobivali na limoninih tortah in malininem čaju, vedno brez sladkorja. Celo živeli sta v isti vrstni hiši v Kranju. V mladosti sta bili enako lepi. Zapeljevali sta moške z zelenimi očmi in kodri. Celo sedaj, kljub posivelim lasem, sta izgledali mlado za svoja leta, kar je vzbujalo ljubosumje med vsemi kolegicami…

Nič čudnega, da je to bil težek mesec ločitve za ti dve sestri. Resnično sta se pogrešali, ampak sta morali zdržati.

Končno je prišel dan vrnitve Anje. To je bil ponedeljek, 22 julij. Marta je z napetostjo čakala na Brniku. Koliko zgodb jo je čakalo! Vseeno je po eni uri začela postajati nestrpna. Vsi potniki so že zapustili letalo, Anje pa ni bilo nikjer. Marta je živčno gledala okrog po letališču. Dopuščala je že najhujše misli, ko je nenadoma opazila znan rdeč pulover in… otrpnila.

„Preprosto jo nisem spoznala! Če ne bi imela tega puloverja, bi se prestrašila. Vem, da to zveni neverjetno, ampak njen obraz se je popolnoma spremenil. Koža, ki je še pred kratkim visela kot pri mopsu, je izginila. Podrgnila sem se po očeh iz začudenja: to je bila še vedno moja sestra dvojčica. Samo da ji je nekdo, na čaroben način, vrnil njeno ženskost. Zame je… izgledala 15 let mlajša!”

Kaj se je zgodilo?

Saj sta vendar imeli iste gene in podoben način življenja. Kaj je torej takega spremenilo izgled Anje v komaj 28 dneh? Saj to ni mogla biti nobena operacija ali poseg. Koža se ne bi zacelila v komaj 1 mesecu, efekti pa bi ne bili tako naravni. Kaj je torej to bilo?!

Odločila je… pozabljivost. Ania je pozabila s seboj vzeti kremo in je morala tam kupiti novo. Popolnoma naključno je naletela na kremo Lefery Active Cell Regeneration. Našla jo je v eni izmed lekarn v New Yorku. Čisto mimogrede se je z njo mazala vsako jutro in večer, skozi 28 dni prebivanja v ZDA. Niti pričakovala ni, da bo čez mesec dni presenetila svojo dvojčico s 15 let mlajšim izgledom.

Zakaj o tem pišem? Zaradi primera 2 dvojčič je to najbrž najboljši dokaz, ki obstaja za to, da tretma Lefery resnično deluje. Če je ta krema povzročila, da se 2 identični sestri končno v nečem razlikujeta in je to ravno gladka koža, to pomeni, da so za Vas učinki glajenja gub lahko še boljši, ne glede na Vašo starost.

Pozor! Revolucionarni tretma proti gubam končno v Sloveniji…

Ta formula proti gubam je bila navdihnjena s strani dela ameriških genetikov in je v ZDA postala pravi hit, od sedaj pa je dostopna tudi v Sloveniji. Vseeno pa morate biti pozorni, da originalni izdelek ni dostopen v običajnih trgovinah.

Distributor v Sloveniji izvaja izključno internetno prodajo, s predhodno prijavo. To je povezano s tem, da krema Lefery ni dostopna vsem. Proizvedena je bila mala količina pakiranj tega tretmaja, izključno za prijavljene osebe.

Zakaj je vredno poskusiti? Z uporabo tretmaja Lefery Active Cell Regeneration, boste najbrž že čez 28 dni lahko z navdušenjem pogledali v ogledalo, v katerem boste zagledali osebo z 15 let mlajšim izgledom, z gladko in čvrsto kožo. In boste pozabili na gube. Ker Vas več ne ogrožajo.

Avtor: Susan Madden
Ambasadorka znamke Lefery v Sloveniji

Kliknite TUKAJ in naročite tretma Lefery, ki vas pomladi za kar 15 let

Komentarji  (47/47)

Preberi si odgovore na članek “Šokantna zgodba 2 dvojčic. Ena izmed njih je odpotovala v ZDA in…”
petek 2.01.2015

~ Angelika : A je kdo poskusil?
petek 2.01.2015

~ Tereza : Tretma Lefery Active Cell Regeneration for Day uporabljam 3 tedne in res izgledam 5 let mlajša, kar mi pravijo vsi bližnji, celo moj mož! Mogoče ne deluje tako dobro na mene, ampak rezultati so neverjetni! Moje kurje tačke pod očmi so izginile, resnično revolucionaren izum! Hvala za ta članek!
petek 2.01.2015

~ Jolanda Starič : To je prvi izdelek proti gubam, ki je deloval na meni in mi omogočil izgledati mlajše in tako se tudi sedaj počutim – mlajše in bolj samozavestno.
sobota 3.01.2015

~ Marjeta : Več let sem se skušala znebiti gub, in nič ni delovalo tako, kot bi hotela. Ves denar za maske, razne kreme in čudeže – same dobro veste. Pomagali ste mi doumeti, kako izgledati boljše za veliko manj denarja, kot bi ga pustila v lepotnem salonu. Čaka me zelo pomemben dogodek – poroka moje hčere, kjer želim odlično izgledati. Ravno sem naročila tretma in res imam dober občutek. Držite pesti!
sobota 3.01.2015

~ maja : Ravno sem naletela na to stran in prebrala prispevek. Uporabljala sem ta tretma v kozmetičnem salonu, za en kos sem plačala 160 evrov, naročila sem 2 paketa takoj, saj nisem vedela, da je naprodaj tudi izven salonov.
sobota 3.01.2015

~ Marta : To je izjemno! Hočem imeti ta fantastičen tretma!! Komaj čakam pošiljko!
sobota 3.01.2015

~ Božo Pirc : Če pravite, da to res deuje, bom tretma kupil ženi za rojstnodnevno darilo. Čez en teden ima rojstni dan in upam, da me ne bo vrgla čez balkon
sobota 3.01.2015

~ Karina : Minil je en teden, odkar uporabljam Lefery, pa se počutim in izgledam veliko bolje. Moje gube se zmanjšujejo, in to za takšno ceno! Za vse obiske lepotnih salonov bi zapravila celo plačo, s tretmajem pa ni tako hudo – mož nima pol toliko proti kot pri obiskovanju SPA:-)
sobota 3.01.2015

~ Marcelina : Vsa leta sem bila tako zaposlena, z otroki, službo, da sem popolnoma pozabila nase. S pomočjo tega tretmaja pa sem si zopet všeč in celo mladi fantje se ozirajo za mano …
nedelja 4.01.2015

~ Ala : Ta tretma sem kupila za mojo mamo, je zelo zadovoljna, jaz pa že po enem tednu vidim, da izgleda boljše. Res izjemen, učinkovit izdelek po nizki ceni.
nedelja 4.01.2015

~ Kristina : Klatiš neumnosti, seveda se staraš, ampak vedno lahko to upočasnimo. In ta tretma resnično deluje, vsaj na meni.
nedelja 4.01.2015

~ Lidia : spet neki čudeži… človek se mora starat, ne pa to
nedelja 4.01.2015

~ Stanko Visočnik : Žena in jaz sva se skupaj odločila, da bova preizkusila ta tretma, saj jih imava krepko čez 50 in sedaj je treba skrbeti zase, in ker je to izdelek iz laboratorija, je to za naju kot razodetje.
nedelja 4.01.2015

~ Ania : Moja kolegica je naročila kremo iz te strani in pravi, da je ta krema božanska. Sedaj lahko poskusite ta tretma po resnično privlačni ceni, ko pa bo krem prodajan v drogerijah bo zagotovo stal celo bogastvo… Jaz tudi rezerviram!
ponedeljek 5.01.2015

~ Justina Podbregar : Ravnokar me je klicala prijateljica in mi povedala o tem tretmaju, sedaj pa o njem berem. Neverjetno!
ponedeljek 5.01.2015

~ Ana : Ravno sem prvič uporabila tretma, je zelo pomirjujoč, lepo diši in kar je najpomembnejše, opazim razliko. RESNO!
torek 6.01.2015

~ Kamila : Ta tretma uporabljam vsak drugi dan, ravno mi ga je zmanjkalo, rezultati pa so neverjetni. Gube so zapolnjene in manjše, koža je pomirjena, in zato ponovno naročam novo pakiranje oz. kar dva naenkrat!
torek 6.01.2015

~ Paula : Ravno sem prejela paket s tretmajem , na prvi pogled je zagotovo vreden svojega denarja – ima super sestavine, veliko kolagena v primerjavi z običajnimi kremami.
torek 6.01.2015

~ Laura : Pred 3 tedni sva s sestro naročili ta tretma, in to vsaka po dva pakiranja. Rezultat? Resnično deluje! Obe izgledava precej mlajši. In koža je tako sveža. Noben izdelek ali druga krema se ne more primerjati s tem!
torek 6.01.2015

~ Aleksandra : nemogoč učinek… a to resno tako deluje?
torek 6.01.2015

~ Božena : Sem že slišala o tem, da imajo v Ameriki nek senzacionalni tretma z naravnim kolagenom, sama tega nisem uporabljala, ampak prijateljice so mi govorile o tem, sedaj pa vem, kje kupiti te izdelke, ki jih uporabljajo.
torek 6.01.2015

~ Maria : Nekoč sem obiskovala peklensko drage lepotne salone, sedaj pa mi ni več do tega. Ta tretma je fantastična novica, takoj ga bom naročila, preizkusim in vam sporočim!
torek 6.01.2015

~ Asia : NO NAJ ŽE KDO ODPIŠE!!!!! PROSIM
torek 6.01.2015

~ Karolina : Kliknite tukaj in preberite.
torek 6.01.2015

~ Nina : Ok, sem naročila. V kratkem vam dam informacije, kakšni bodo rezultati.

WordPress Themes