ZDRAVILNE RASTLINE KI JIH PO SVETU UPORABLJAJO V ZDRAVSTVENE NAMENE – prevod google

bitter Melon – GRENKA MELONA

Okinawa, Japan

Grenka melona je tradicionalna rezana v Aziji, ki se uporablja za pomoč lajšanje številne bolečinskih težav. Ko je izvedel interno, saj pomaga uravnavati sladkor v krvi pri diabetikih. Topikalno, se uporablja za pomoč pri zdravljenju okužb kože in ka

zelenkovke – ?

Scotland

Poskusite pomirja svoje boleče sklepe z masiranjem kremo prežeta z zelenke na mestih koncentriranih s bolečine in bolečine. To zdravilo deluje na enak način, kot je aspirin, ker pride do desenzibilizacije območje neugodja. Če ste vzeli ta dodatek ustno, se prepričajte, da ne presega odmerek. Prav tako ga ne vzemite z aspirinom ali če ste noseči.

Peppermint – POPROVA META

Scotland

Vi že veste, da je rezana dih deodorant, vendar ste vedeli, poprova meta je naravna rešitev za bolečine v želodcu? Sprošča GI trakta s seseda krče in bolečine. Za hitro olajšanje, dodajte 3-4 listov poprove mete v vrč hladne vode in popijte o pojavu želodčnih težav.

Noni – KOPRIVA Juice

Polinezija

Noni je tradicionalni polinezijski zdravilo za pomoč pri pogojih dihal. Njene protivnetne lastnosti in antibakterijske učinke lahko bilo koristno za ljudi z astmo. Išči imuniteti booster na vaš lokalni trgovini z zdravo hrano.

bezeg

Avstrija

Bezeg je bil uporabljen kot zeliščno zdravilo za stoletja v Avstriji. Te jagode zmanjšati stres in imajo izjemne antioksidativne lastnosti. Vsebujejo antocianov, ki izboljšujejo delovanje imunskega sistema in učinkovito zdravljenje prehladov in gripe. Vzemite v soku ali obliki dodatka k odvrniti simptomov prehlada.

kurkuma

Okinawa, Japan

Če ste nagnjeni k vnetjem, razmislite o dodajanju kurkuma za prehrano. Kurkuma je neverjetno protivnetno, ki lahko zmanjšajo oteklino. Poskusite izdelavo slastno “mocktail” s kurkuma, papaje in pomarančni sok, ali poškropi na vrhu vaše obroke, da izkoristijo prednosti te hranljive rastline.

Kdo potrebuje zdravila, ko nam je narava dala kurkumo. Oglejte si prednosti neverjetnih zdravstvenih te rastline. Veliko koristi za zdravje kurkuma

– Prebavni Pomoč
– Blood čistilec
– Protivnetno
– Rane Zdravilec
– Tonik za kožo
– Blažilna
– Anti-virusne
– Anti-bakterijska
– Anti-glivične
– Antiseptična
– Anti-rakotvorna
– Fat metabolizatorjev
– Holesterol Reducer
– Gas Reducer
– izkašljevanje
Zdravljenje Illness– To je kurkumin …

Kurkuma v prahu se uporablja že stoletja za zdravljenje številne bolezni. Zavira vnetne reakcije, ima anti-sladkorno boleznijo učinke, znižuje holesterol med drugim močnih učinkov na zdravje.Nedavna študija, ki jo je raziskovalna skupina v Münchnu vodil je pokazala, da lahko zavira tudi nastajanje metastaz.

Kurkumin, naravni pigment, ki daje začimba kurkuma svojo rumeno barvo, je vse bolj prihaja pod znanstvenim drobnogledom v zadnjih letih, s študijami so raziskovali njene potencialne koristi za zdravje.

Kurkuma ima rahlo grenak okus. , Z mešanjem s sladkim sadjem, ne boste niti opazili v smoothie. Ta recept je tako okusna in hranljiva, lahko bi ga imeli na dan.
Kurkuma Smoothie Recipe

Če bi želeli ustvariti popoln smoothie z anti-kancerogene lastnosti, močne protivnetne snovi, kot tudi anti-virusno, anti-bakterijski in anti-glivične sestavin, poglej ne dlje kot dodajanje kurkumo. Čeprav ima kurkuma rahlo grenak okus, ne boste niti opazili, ta slasten recept, ki bo ste to hrepenenje dnevno.

kurkuma smoothie428

1 skodelica konoplja ali kokosovo mleko
1/2 skodelice zamrznjenih ananas in mango koščkih
1 sveža banana
1 žlico kokosovega olja
1/2 žličke kurkuma (se lahko poveča na 1 čajno žličko)
1/2 žličke cimeta
1/2 žličke ingverja
1 žlička Chia semen
1 žlička maca (neobvezno)

Ta recept je najbolje zaužiti zjutraj na tešče. Ne samo, da bo povečala svojo energijo v prvi polovici dneva, vendar pa bo jasno vaš um in napolni telo z nekaterimi izmed najmočnejših antioksidantov na svetu. No, to je dobra ideja za zajtrk!

WordPress Themes