Zdravilna pijača, ki zares deluje!

Napitek, ki je sestavljen iz treh živil, vam bo pomagal pri izboljšanju imunskega sistema, odplaknil bo strupene toksine iz organizma, uredil prebavo in vas napolnil z energijo. Pijte ga!
Pijte zdravilni napitek iz sadja in ingverja. (foto: www.sxc.hu)
Najboljše stvari so enostavne. In ta napitek je zelo enostaven za pripravo, vsebuje le tri zelo znana in zdrava živila. To so jabolko, limona in ingver.

Pijača, ki jo pripravite iz teh treh sestavin, je polna vitaminov A, B in C. zdravilne lastnosti živil pomagajo pri obnavljanju jeter in jih krepijo, čistijo celoten organizem, izboljšujejo počutje, prebavo in vas napolnijo z energijo. Ta pijača je kot gorivo za vaše telo, pomaga, da lahko uživate dan in ste zdravi!

Priprava je zelo enostavna. Olupite limono in štiri jabolka. Olupite tudi približno pet centimetrov dolg koren ingverja. Vse sestavine nato narežite na kocke in jih dajte v sokovnik in dobili boste okusno pijačo, ki jo lahko pijete po požirkih nerazredčeno, lahko pa ji dodate tudi vodo.

Če nimate sokovnika, dajte našteta živila v mešalnik, dodajte tri decilitre vode. Dobro zmešajte in nato precedite. Tekočino popijte.

Napitek lahko pripravljate vsaj dvakrat tedensko.

WordPress Themes