ZA SREČO SE SAMI ODLOČIMO

Sreča je stvar odločitve. Mar res morate vedno in vsepovsod videti le napake? Pomirite se s svojim življenjem! Tičite v svoji koži in za rojstvo v drugi koži je prepozno.

Za srečo se je treba enostavno odločiti. Kako si pomagati?

Povečajte možnost naključij

Srečni ljudje opazijo dobre priložnosti, ki jih nesrečneži preprosto spregledajo. V življenju so tudi na splošno bolj sproščeni in odprti za nove izkušnje. Njihova razvejena mreža prijateljev in znancev jim prinaša veliko priložnosti in ugodnosti.

Poslušajte intuitivne namige

Srečni ljudje sprejemajo dobre odločitve, ki temeljijo na pozitivnih čustvih. Ne gre za to, da nesrečneži nimajo intuicije, le ignorirajo jo. Povečajte dovzetnost za tihi glas v sebi, očistite glavo odvečnega brbljanja in poslušajte sebe.

Pričakujte pozitivne rezultate

Srečneži pričakujejo, da se bo njihova sreča nadaljevala, in prav ta pozitivna drža jim pomaga dosegati cilje. Pričakovanja so lahko namreč prerokba, ki se zares izpolni.

Spremenite nesrečo v srečo

Ko imajo srečneži slabo obdobje, si predstavljajo, kako bi bilo lahko slabše, nato pa so hvaležni, da ni tako. S tem ohranjajo pozitiven pogled na svet.

Poleg tega se veliko smejte, saj smeh prinaša kisik v kri, krepi srce in krvni obtok, omeji stresne hormone in holesterol ter omili bolečino. Smejanje neguje tudi dušo, saj odplavi vse težave.

WordPress Themes