Voda902

Izvirska Voda902, po svoji sestavi in čistosti spada v skupino najbolj čistih naravnih izvirskih voda v Evropi. Njeno ime izhaja iz dejstva, da se polni na 902 metrih nadmorske višine v Kamniških Alpah. Samo kvaliteto potrjujeta dve zlati in ena srebrna medalja na mednarodnem ocenjevanju AGRA 2011, AGRA 2012 in AGRA 2013 in veliko število zadovoljnih uporabnikov. Smo tudi dobitniki certifikata Gospodarske Zbornice Slovenije – Excellent SME, ki označuje dobra podjetja z dobro bonitetno oceno in dobrimi plačilnimi navadami.

medalje

Polnilnica ima koncesijo za polnjenje vode po novih EU standardih, in je tako po kvaliteti vode, kot tudi tehnologiji polnjenja v vrhu evropskih polnilnic vode. Zadovoljstvo naših strank potrjuje dejstvo, da ima polnilnica že več kot 1200 odjemalcev, ki uspešno prodajajo našo vodo in vodo z okusi. Poleg Slovenije smo prisotni tudi na trgih Avstrije, Nemčije in Skandinavije. Po vstopu Hrvaške v EU smo se odlocili tudi za vstop na hrvaško tržišče. Zadnje tržne analize narejene na Danskem potrjujejo zadovoljstvo uporabnikov, saj se jih je med naključnimi 100 preizkuševalci, ki so preizkušali 10 vzorcev ustekleničenih vod, kar 54% odločilo za vodo 902 kot najboljšo med ponujenimi.

Kamniško Savinske Alpe kjer izvira Voda902Kamniško Savinske Alpe kjer izvira Voda902

Naša voda in voda z okusi je na voljo v plastenkah 0,5l in 1,5l. Če je v trgovinah še niste srečali, je to najbrž zato, ker več kot 95% naše proizvodnje vode napolnimo za druge blagovne znamke, največkrat trgovske blagovne znamke v Avstriji, Nemčiji, Sloveniji in Danskem, čeprav polnimo vodo v promocijske namene tudi za blagovne znamke, kot so Sony, Toyota, Microsoft, ipd. Etikete na vodi, ki jih napolnimo za tujo blagovno znamko, morajo vsebovati samo najnujnejše podatke o sestavi vode in podatek, da je voda polnjena v EU, zato je vloga naše lastne blagovne znamke VODA902 pri prodaji na tuje blagovne znamke skorajda nepomembna.

Priložnost v lastni blagovni znamki vode? Morda je ideja primerna tudi za vas.

Danes je bila VODA902 gost v oddaji Jasmine Knadorfer – Klepet ob kavi.

Voda902 je s 45µS najčistejša voda v Evropi – z vašo etiketo?

voda902.com

Voda902 izvira v osrčju Alp in se polni na 902m nadmorske višine. Polni se v plastenke 0,5l in 1,5l. Glavnino proizvodnje se polni za tuje blagovne znamke.

16/06/15  ·

WordPress Themes