PRAVILNO UŽIVANJE SADJA

Vsi mislimo, da se sadje enostavno reže in nese v usta. To ni tako enostavno, kot mislite. Pomembno je vedeti, kako in kdaj jesti.

Kakšen je pravilen način prehranjevanja s sadjem?

Pomembno je, da ne jeste sadja po obroku! Zaužijte ga na prazen želodec. Če jeste sadje tako, bo igralo pomembno vlogo v vašem telesu. Dobavilo vam bo veliko energije za hujšanje in druge dejavnosti življenja.

SADJE JE NAJBOLJ POMEMBNA HRANA.

Recimo, da jeste dve rezine kruha in nato rezino sadja. Rezina sadja je pripravljena iti naravnost skozi želodec v črevesje, vendar pa mu je to preprečeno.

V tem času celotnega obroka encimi preidejo v kislino. Tisto minuto, ko sadje pride v stik s hrano v želodcu in prebavnimi sokovi, se celotna masa hrane začne napihovati. Zato jejte sadje na prazen želodec ali pred obroki! Nekatero sadje, kot so pomaranče in limone je kislo, vendra je vse sadje alkalno v našem telesu. Če boste pravilno uživali sadje, boste imeli pot do skrivnosti lepote, dolgoživosti, zdravja, energije, sreče in normalno težo.

Ko želite piti sadne sokove – pijte samo sok svežega sadja in ne konzerviranega. Ne pijte soka od sadja, ki je bilo segreto. Ne jejte kuhanega sadja, ker ne boste dobili vseh hranilnih snovi. Kuhanje uniči vse vitamine. Raje jejte celo sadje, saj je boljše od pitja soka. Če morate piti sok, se zavedajte, da je požirek pijače grižljaj sadeža. Zato ga pijte počasi, da se pomeša z vašo slino, preden ga pogoltnete.

Zdravo 3-dnevno uživanje samega sadja, vam hitro očisti telo.

Srbski zeliščar trdi, da je iznašel zeliščni pripravek, ki novo gripo ozdravi v roku 24 ur. Vsem okuženim pa priporoča pitje prav posebnega čaja. Zeliščar trdi, da je v borbi proti virusu H1N1 najbolj pomembno okrepiti imunski sistem, za kar priporoča uporabo ribjega olja. Odrasli morajo popiti eno žlico ribjega olja na dan, otroci pa naj bi popili dve žlici. Čudežni zeliščni pripravek, ki obvaruje pred okužbo z novo gripo, pa vsebuje 500 gramov medu, 100 gramov sveže hrenove korenine in 20 gramov žajblja.

Z ZELIÅ ČI NAD NOVO GRIPO!

Zeliščar pravi, da se pripravek naredi tako, da se hren zmeša z medom, vse to pa se začini z žajbljem. Da bi preprečili okužbo z novo gripo, bi morali odrasli 20 dni vsako jutro in vsak večer popiti eno žlico omenjenega pripravka. Za otroke velja isto, vendar naj bi namesto velike žlice uporabljali čajno žličko. Gavrilovič‡ trdi, da ob pitju omenjenega pripravka človek ne bo zbolel za novo gripo tudi, če pride v stik z virusom.
Vsem tistim, ki so z virusom nove gripe že okuženi, pa zeliščar svetuje pitje štirih gramov vitamina C v roku 24 ur in sicer tako, da vsakih šest ur popijemo en gram. Tableto vitamina C morajo prej zdrobiti in jo popiti z vodo, še pravi.
Zeliščar pa je izumil tudi čaj za vse tiste, ki so za novo gripo že zboleli. Pripravi se ga tako, da se dvema litroma hladne vode doda štiri olupljene limone, ki jih prej razrežemo. Voda in limone naj se kuhajo 20 minut. Nato se v vodo da še žlica mletega cimeta, žlica mletega muškatnega oreščka in pol čajne žlice klinčkov. Na koncu se doda še dva decilitra rdečega vina in se vse skupaj kuha še pet minut. Pripravljen čaj je treba popiti v 24 urah, vse skupaj pa ponavljati štiri dni.

ALI GERMANIJ GE132 DELUJE?

GE132 se smatra kot najmočnejši naravni oksidant. Antioksidanti so tisti atomi, ki lahko sproščajo oz. posredujejo elektron prostemu radikalu, kateremu v zadnji orbitali manjka elektron. V stresnih situacijah se sprošča ogromna količina prostih radikalov, ki neovirano prehajajo celično membrano in prihajajo do jedra, kjer povzročajo veliko škode celici in povzročajo nenadzorovano delitev le teh, kar pomeni nastanek malignih tumorjev. Proces nekontroliranih celic nastaja zaradi upada koncentracije kisika v celičnem jedru. Dr. Otto Warburg je ugotovil, da rakave celice ne vsebujejo kisika, torej se razvijajo le v anaerobnih pogojih (brez prisotnosti kisika). Ta nemški Nobelov nagrajenec je s tem odkritjem potrdil, razmišljanja, da s tem ko prosti radikali nase vežejo kisik v jedrih celic direktno omogočajo razvoj karcinoma. GE132 je sestavljen iz 3 atomov kisika, zaradi česar je zelo učinkovit ponudnik elektronov, torej antioksidantov. Združuje se z prostimi radikali in jih oddajajo preko urina iz telesa. Torej, 20-30h po zaužitju GE132, ga najdemo velik del s prostimi radikali v urinu, s čimer se izključujejo neželeni stranski učinki.

GE132 povečuje učinkovitost porabe kisika na celični ravni, in tako izboljšuje številne kronične procese, kot so:

* Revmatoidni artritis
* Srčno popuščanje, angina pektoris, visok krvni pritisk, ateroskleroza
* Kap
* Diabetes
* Astma
* Parkinsonova bolezen
* Cerebralna skleroza
* Epilepsija
* Očesne bolezni (glavkoma, sive mrene, vnetje mrežnico in vidni živec), itd

Å tudija, objavljena v Journal of interferon Research ugotavlja, da organski germanij vrača v normalno delovanje limfociteT in B, saj neposredno spodbuja proizvajanjo interferona. Interferon je zelo močan anti-kancerogeni agent. Ta spodbuja rast in zorenje celic NK (naravnih ubijalk), iz katerih se razvijejo protitelesa, s tem pa tudi protitelesa rakavih celic.

MEHANIZMI DELOVANJA GE132:

* Spodbujanje imunskega sistema
* Povečana proizvodnja interferona
* Povečana proizvodnja naravnih ubijalk T-celice
* Povečana aktivnost makrofagna
* Povečana aktivnost limfocitov GE132 vsebuj 3 proste atome kisika
* Spodbuja oksidacijski sistem citohrom P-450
* Revitalizacija celic in popravila genov
* Labilne gene stabilizira in pomaga pri njihovem popravku
* Aktivira receptorje citoplazme, kateri spodbujajo rast celic z oživljanjem prokariotskega proteina PKP2q
* Vsebina GE se z letih v celicah zmanjšuje in ga je mogoče nadomestiti z uživanjem GE132… Visoko povečanje kisika v celicah, zlasti v anaerobnih celicah raka.

WordPress Themes