Tukaj je, kako osvoboditi svoje telo toksinov v 3 tednih. Morate le 2 stvari! – PREVOD Z GOOGLOM

 • telo osvoboditi

  Nazaj, ko so bili moji starši, otroci, niso imeli informacij, kar počnemo danes. Pijte Coca Cola, dima cigaret, kuhamo z mastjo; je bilo vse popolnoma varen. To bi bilo desetletja, preden bomo zares razumeli koli negativnih učinkov uživanja slabe stvari in imajo slabe navade.

  Vendar je danes bolj kot kdajkoli prej, so ljudje fiksnimi na tem prav njihovih organov; pazite, da jeste hrano, ki opolnomočenje vsakega posameznega organa, včasih vsako tkivo, za delo na najbolj učinkovit. Eden od teh organov, ki jih potrebujemo za nego so naše črevesje.

  V 70 letih, vaše črevesje mimo 100 ton hrane in 40.000 litrov tekočine. Govorimo o trdo delajo orgle! Vsake toliko časa je dobro narediti osvoboditi in se prepričajte, da je vaš debelo črevo čisto in ohranja zdravo floro bakterij. To je enostavno, dve sestavine recept, ki vam bo pomagal vam dobro čiščenje.

  Potrebovali boste:

  • Laneno seme moke
  • Kefir

  Kaj boste želeli storiti, je uživati ​​to namesto zajtrk vsako jutro tri tedne. V prvem tednu, zmešajte 1 žlico lanenega moke 100 ml kefirja. V dveh tednih, premešamo 2 žlici lanenega moke 100 ml kefirja. V tretjem tednu zmešamo 3 žlice lanenega moke v 150 ml kefirja. Ko bo to mešanico, pazite, da ne bo dovolj za več kot dva ali tri dni. Moka pokvari relativno hitro, če se pomeša z kefirja.

  Po treh tednih, bo vaš debelo črevo biti v zdravem kraju samem, in tako boš!

ORIGINALNI  ANGLEŠKI LINK …

http://higherperspective.com/2014/10/body-cleanse-3-weeks.html?utm_source=MAM

WordPress Themes