TUDI OPRAH LAHKO ZBOLI (hrvaško-MAGAZIN)

Bez cenzure – Oprah Winfrey na Valiumu i bez trunke šminke!
Kraljica talk-showa pustila je kamere u svoj dom koje su zabilježile njezine najintimnije trenutke ikada do sada
četvrtak, prosinac 30., 2010. 19:25

Kraljicu talk-showa Oprah Winfrey do sada smo uvijek vič‘ali isključivo dotjeranu s besprijekornim make up-om, no ona se odlučila na radikalan potez te svojim gledateljima priuštila pravo neočekivano iznenač‘enje. Naime, voditeljica je u svoj dom odlučila pustiti kamere, koje su zabilježile njezine najintimnije trenutke ikada.

Dokumentarac ‘Oprah bez cenzure’ zajedno sa spomenutim isječcima biti č‡e u cijelosti prikazan 1. siječnja 2011. godine, odnosno na dan pokretanja njezine nove tv mreže OWN, kako smo več‡ ranije pisali. Kamere su zabilježile kako se Oprah kupa u kadi te rano ujutro, doslovno neprepoznatljiva, diže bez trunke šminke iz kreveta i priprema doručak. Isto tako, gledatelji č‡e moč‡i vidjeti snimke ‘nadrogirane’ Oprah koja baulja dezorijentirano po studiju, neposredno nakon bolnog i kompleksnog zahvata kolonoskopije (pregleda debelog crijeva).

– Bila sam toliko nadrogirana lijekovima da nisam mogla stajati na vlastitim nogama. Doktori su mi dali Valium. Nakon samog zahvata kolonoskopije, ravno sam ušetala u studio. Sve mi se ljuljalo. Lijekovi su prekrasni, to vam je kao da je mozak na odmoru. Malo se isključi, malo se uključi – Oprah je pojasnila svoje iskustvo.

Več‡ina zvijezda bi zasigurno intimne trenutke poput ovih pokušala što dalje sakriti od očiju javnosti, no Oprah je svojim postupkom gledateljima željela pružiti necenzurirani pogled na svijet onih koji rade u showbizu, kako sama navodi, najteži posao na svijetu.

WordPress Themes