Top službe – Sberbank išče specialista za upravljanje posojil, Google programskega inženirja avtor – Redakcija Financ

Pregledali smo ponudbo služb doma in v tujini ter izbrali najboljše
1. Sberbank

Specialist za upravljanje posojil

Ruska banka Sberbank na Dunaju v Avstriji išče specialista za upravljanje posojil, ki bo na področju Sberbank Europe skrbel za posojilno dejavnost.

Pričakujejo visokošolsko izobrazbo ekonomske smeri, zaželeno s področja financ ali bančništva, vsaj pet let izkušenj z delom v bančništvu, vsaj tri leta izkušenj na področju upravljanja posojil, poznavanje analize podatkov, procesnega vodenja, metodologije za poročanje, tekoče znanje angleščine in nemščine, poznavanje še enega srednjeevropskega jezika je prednost. Prijave prek spleta ([skrci.me]).

2. Google Programski inženir

Spletni velikan v Münchnu v Nemčiji, v Varšavi in Krakovem na Poljskem, Londonu v Veliki Britaniji, Zürichu v Švici, Parizu v Franciji, Aarhusu na Danskem in v Izraelu išče programskega inženirja.

Pričakujejo vsaj visokošolsko izobrazbo računalniške ali podobne smeri, poznavanje Unix/Linux, izkušnje z oblikovanjem večjih sistemov in programiranjem v C/C++ ali Javi.

Prijave prek spleta ( [skrci.me] ).

3. Lidl Regionalni vodja prodaje

Trgovec Lidl v Sloveniji išče regionalnega vodjo prodaje za vodenje ekipe okoli stotih prodajalcev v petih do sedmih prodajalnah.

Pričakujejo univerzitetno izobrazbo, odlično znanje nemščine, fleksibilnost za opravljanje dela po celotni Sloveniji.

Prijave prek spleta ( [skrci.me] ) do 29. decembra.

4. Lek Vodja proizvodne enote

Farmacevtska družba v Mengšu išče vodjo proizvodne enote za vodenje in organizacijo dela.

Pričakujejo univerzitetno izobrazbo kemijske ali druge ustrezne naravoslovno-tehnične smeri, tri leta delovnih izkušenj s področja proizvodnje, aktivno znanje angleščine.

Prijave prek spleta ( [skrci.me] ) do 31. decembra.

5. Lego Vodja ključnih kupcev

Proizvajalec igrač v Münchnu v Nemčiji išče vodjo ključnih kupcev.

Zahtevajo visokošolsko izobrazbo poslovne smeri, izkušnje z delom v mednarodnem okolju, odlično znanje nemščine in angleščine, poznavanje dela v Excelu, pripravljenost za potovanje po Nemčiji.

Prijave prek spleta ( [skrci.me] ).

Yahoo Razvijalec za Android

OPIS: Pričakujejo visokošolsko izobrazbo računalniške smeri, izkušnje s programiranjem v Javi ali C/C++, izkušnje z razvojem mobilnih aplikacij, dobro poznavanje sistema Android.

KRAJ: London, Velika Britanija

PRIJAVE: [skrci.me]

Deloitte Višji razvijalec

OPIS: Pričakujejo visokošolsko izobrazbo, izkušnje z Java Enterprise Edition in platformo Microsoft.net, izkušnje z delom v razvojnih ekipah in z metodami ter orodji, kot sta Scrum in Kanban, pripravljenost za življenje v Veliki Britaniji.

KRAJ: London, Velika Britanija

PRIJAVE: [skrci.me]

TomTom Sistemski inženir

OPIS: Pričakujejo izkušnje s sistemi za konfiguracijsko upravljanje, izkušnje s pisanjem kod v programskih jezikih Ruby, Python in podobnih, poznavanje apliciranja testno vodenega razvoja.

KRAJ: Amsterdam, Nizozemska

PRIJAVE: [skrci.me]

Sony Produktni vodja

OPIS: Zahtevajo visokošolsko izobrazbo, izkušnje z delom s podobnega področja, odlično znanje angleščine in nemščine, prednost je poznavanje trženja.

KRAJ: Dunaj, Avstrija

PRIJAVE: [skrci.me] do 1. januarja

Palfinger Inženir

OPIS: Pričakujejo visokošolsko izobrazbo tehnične smeri, izkušnje na področju hidravlike (prednost je poznavanje nadzornega inženiringa), pripravljenost za potovanja, znanje angleščine ali nemščine, znanje s področja elektronskega načrtovanja je prednost.

KRAJ: Salzburg, Avstrija, ali Maribor, Slovenija

PRIJAVE: job-marine@palfinger.com

Poclain Hydraulics Vodja inženiringa montaže

OPIS: Pričakujejo visokošolsko izobrazbo strojne smeri, tri leta delovnih izkušenj, zelo dobro znanje angleščine, zahtevno poznavanje dela z računalnikom.

KRAJ: Žiri

PRIJAVE: [skrci.me] do 5. januarja

Allianz Notranji revizor

OPIS: Pričakujejo visokošolsko izobrazbo ekonomske smeri, zaželeno s področja financ ali bančništva, vsaj leto dni izkušenj z vodenjem naložb (na primer kot svetovalec ali revizor), poznavanje IT, znanje angleščine, prednost je znanje nemščine, italijanščine ali francoščine, pripravljenost za potovanja (do 40 odstotkov).

KRAJ: Frankfurt, Nemčija

PRIJAVE: [skrci.me]

Evropska Centralna Banka Analitik tveganjOPIS: Pričakujejo visokošolsko izobrazbo ekonomske smeri, zaželeno s področja financ, matematike, statistike ali računalništva, dobro poznavanje finančnih trgov in produktov, poznavanje programskega jezika MATLAB, VBA ali SQL, poznavanje evrosistema in nadzora tveganj, odlično znanje angleščine.

KRAJ: Frankfurt, Nemčija

PRIJAVE: [skrci.me]

NLB Samostojni skrbnik premoženja

OPIS: Zahtevajo visokošolsko izobrazbo ekonomske ali druge ustrezne smeri, vsaj dve leti delovnih izkušenj na področju skrbništva nad vrednostnimi papirji, poznavanje finančnih instrumentov, aktivno znanje angleščine.

KRAJ: Ljubljana

PRIJAVE: kadrovska@nlb.si z naslovom »Za SSVP« do 12. januarja

Samsung Vodja ključnih kupcev

OPIS: Pričakujejo visokošolsko izobrazbo ekonomske smeri, s poudarkom na poslovni administraciji, vsaj tri leta izkušenj z delom v trženju ali vodenjem ključnih kupcev.

KRAJ: Hrvaška

PRIJAVE: [skrci.me]

Getty Images Direktor regionalnega trženja

OPIS: Zahtevajo vsaj osem let izkušenj z vodenjem trženja podjetjem (B2B), znanje angleščine, poznavanje nemško govorečih trgov, ključnih spletnih oglaševalskih orodij, izkušnje z delom na francoskem, nizozemskem, italijanskem in španskem trgu so zaželene.

KRAJ: München, Nemčija

PRIJAVE: [skrci.me]

Mikrografija Skrbnik ključnih kupcev

OPIS: Pričakujejo visokošolsko izobrazbo ekonomske, družboslovne ali druge ustrezne smeri, vsaj dve leti delovnih izkušenj v prodaji ali komerciali storitev ali produktov IT, zaželeno je poznavanje segmenta poslovnih IT-rešitev, znanje angleščine in hrvaščine, zaželena je še nemščina.

KRAJ: Novo mesto

PRIJAVE: [skrci.me]

Roltek Vodja prodaje

OPIS: Pričakujejo visokošolsko izobrazbo ustrezne smeri, vsaj tri leta delovnih izkušenj s področja vodenja prodaje, odlično poznavanje sodobnih trženjskih poti, aktivno znanje angleščine, prednost je znanje italijanščine.

KRAJ: Želodnik

PRIJAVE: [skrci.me]

Evropska investicijska banka Vodja oddelka za medijske komunikacije

OPIS: Pričakujejo visokošolsko izobrazbo, zaželeno s komunikološke, politološke ali ekonomske smeri, vsaj deset let izkušenj v novinarstvu, odnosih z javnostmi in sorodnimi področji, izkušnje z vodenjem timov, poznavanje institucij EU, znanje angleščine in francoščine, nemščina je prednost.

KRAJ: Luksemburg

PRIJAVE: [skrci.me] do 16. januarja

European Patent Office Vodja jezikovne službe

OPIS: Od kandidatov zahtevajo visokošolsko izobrazbo s smeri prevajanja, izkušnje s prevajanjem, poznavanje orodij za prevajanje, dobre komunikacijske sposobnosti, znanje angleščine, nemščine in francoščine.

KRAJ: München, Nemčija

PRIJAVE: [skrci.me] do 31. decembra

WordPress Themes