Top službe – Amazon išče direktorja za področje financ, Danfoss Trata finančnega kontrolerja

Pregledali smo ponudbo služb doma in v tujini ter izbrali najboljše
Amazon

Direktor za področje financ

Spletni trgovec Amazon v Milanu v Italiji za svojo italijansko podružnico išče direktorja financ, ki bo med drugim nadziral stroške in analiziral porabo.

Pričakujejo visokošolsko izobrazbo s področja financ ali poslovne smeri, prednost je MBA, poznavanje orodij, kot sta Excel in Access, zaželeni so tudi poznavanje SQL, dobre vodstvene in analitične sposobnosti, pozornost do podrobnosti.

Prijave prek spleta ( [skrci.me] ).

Danfoss Trata Finančni kontroler za področje proizvodnega procesa

V podjetju Danfoss Trata, ki razvija in izdeluje komponente za sisteme daljinskega ogrevanja in hlajenja, v Kamniku iščejo finančnega kontrolerja.

Pričakujejo visokošolsko izobrazbo ekonomske smeri, vsaj tri leta izkušenj v stroškovnem računovodstvu proizvodnje, dobro poznavanje poslovnih procesov s področja proizvodnega kontrolinga, napredno znanje Excela, aktivno znanje angleščine.

Prijave prek spleta ( [skrci.me] ) do 31. decembra.

Twitter Vodja ključnih kupcev

Družabno omrežje Twitter v Hamburgu v Nemčiji išče vodjo naročnikov, ki bo omrežje povezoval z vodilnimi blagovnimi znamkami.

Zahtevajo visokošolsko izobrazbo, izkušnje z digitalno prodajo in delom za velike blagovne znamke, dobro razumevanje Twitterja in družabnih omrežij, tekoče znanje angleščine in nemščine.

Prijave prek spleta ( [skrci.me] ).

Akrapovič Področni vodja prodaje

Proizvajalec izpušnih sistemov v Ivančni Gorici išče področnega vodjo prodaje.

Pričakujejo visokošolsko izobrazbo ekonomske ali tehnične smeri, odlično znanje angleščine in nemščine, vsaj tri leta izkušenj, zaželene so prodajne izkušnje iz avto-moto industrije ali iz prodaje v segmentu tehnično in tehnološko zahtevnih izdelkov.

Prijave sprejemajo na naslovu ( razpis.prodaja@akrapovic.com ) do 10. januarja.

Belimed Vodja proizvodnega programa

Proizvodno podjetje Belimed v Grosupljem išče vodjo proiz­vodnega programa.

Pričakujejo visokošolsko izobrazbo tehnične smeri, večletne izkušnje z vodenjem zaposlenih, delom v proizvodnem podjetju, dobro poznavanje proizvodnih procesov, znanje angleščine, nemščina je prednost.

Prijave sprejemajo na naslovu ( kadri@belimed.si ) do 16. januarja s pripisom Zadeva: Vodja proizvodnega programa.

Pfizer Strokovnjak za kakovost

OPIS: Pričakujejo visokošolsko izobrazbo tehnične smeri, izkušnje z zagotavljanjem kakovosti ali dobrimi proizvodnimi praksami, zelo dobro poznavanje nemščine in angleščine, zaželeno je poznavanje biotehnologije.

KRAJ: Orth, Avstrija

PRIJAVE: [skrci.me]

SSI Schaefer Projektni vodja

OPIS: Pričakujejo visokošolsko izobrazbo tehnične ali ekonomske smeri, vsaj pet let izkušenj z vodenjem projektov pri gradnji tehničnih objektov, obvladanje certificiranih orodij za upravljanje projektov, pripravljenost za potovanja v tujino, odlično znanje nemščine, angleščina je prednost.

KRAJ: Maribor, usposabljanje v Gradcu, Avstrija

PRIJAVE: zaposlitev@ssi-schaefer.si v slovenščini in angleščini ali nemščini

Ferročrtalič Skrbnik segmenta abrazivnih medijev

OPIS: Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo iz metalurgije ali strojništva, izkušnje s področja prodaje, dobro znanje angleščine in srbohrvaščine, znanje uporabe orodja CRM in nemščine ter izkušnje z abrazivnimi mediji so prednost.

KRAJ: Dolenjske Toplice

PRIJAVE: [skrci.me] do 5. januarja

Logitech Direktor poslovnih financ

OPIS: Zahtevajo visokošolsko izobrazbo, vsaj tri leta izkušenj z delom na podobnem področju v mednarodnem okolju na področju računalništva, poznavanje baz ESS in Oracle, tekoče znanje angleščine.

KRAJ: München, Nemčija

PRIJAVE: [skrci.me]

Ecolab Vodja skladnosti in razvoja

OPIS: Zahtevajo visokošolsko izobrazbo ekonomske smeri (zaželeno s področja financ ali računovodstva), izkušnje z delom v financah, zaželeno v računovodskem podjetju, izkušnje z vodenjem finančnih projektov, znanje angleščine in nemščine.

KRAJ: Monheim ob Renu, Nemčija

PRIJAVE: [skrci.me]

Ekipa2 Računovodja

OPIS: Pričakujejo ustrezno izobrazbo ekonomske smeri, vsaj tri leta delovnih izkušenj na področju računovodstva v mednarodnem podjetju, poznavanje dobre računovodske prakse (prednost je poznavanje IFRS) in davčne zakonodaje, izkušnje pri uporabi računovodskih orodij, kot je SAP ali Navision, ter napredno znanje Excela, dobro znanje angleščine.

KRAJ: Ljubljana

PRIJAVE: jobs@outfit7.com v angleščini

LinkedIn Vodja ključnih kupcev

OPIS: Od kandidatov pričakujejo večletne izkušnje s prodajo v digitalnih medijih, mrežo kontaktov v regiji EMEA, tekoče znanje angleščine, prednost so izkušnje z zahtevnimi trženjskimi rešitvami.

KRAJ: München, Nemčija

PRIJAVE: [skrci.me]

Intel Tržni analitik

OPIS: Pričakujejo visokošolsko izobrazbo, izkušnje s tržnimi in statističnimi analizami, tekoče znanje angleščine, dobre analitske sposobnosti.

KRAJ: München, Nemčija

PRIJAVE: [skrci.me] do 17. januarja

Cetis Prodajnik

OPIS: Pričakujejo visokošolsko izobrazbo, vsaj tri leta izkušenj s trženjem storitev ali izdelkov v mednarodnem okolju (zaželeno v francosko ali arabsko govorečih okoljih), znanje poslovne angleščine in francoščine ali arabščine, pripravljenost na potovanja (vsaj 50 odstotkov časa).

KRAJ: Slovenija

PRIJAVE: prijava@cetis.si do 30. januarja

Freudenberg (Vileda) Vodja prodaje

OPIS: Zahtevajo univerzitetno izobrazbo, zaželeno ekonomske smeri, vsaj pet let vodstvenih izkušenj v prodaji profesionalnih čistilnih izdelkov znane blagovne znamke, izkušnje v prodaji izdelkov za nego zdravja, izkušnje z javnimi razpisi in ponudbami, tekoče znanje angleščine, srbščine in hrvaščine.

KRAJ: Limbuš

PRIJAVE: (vileda.professional.export@fhp-ww.com) do 4. januarja v angleščini

Apple Programski inženir

OPIS: Zahtevajo visokošolsko izobrazbo računalniške smeri, izkušnje z oblikovanjem in implementacijo aplikacij in spletnih strani, poznavanje programiranja Object Oriented, odlične analitske sposobnosti.

KRAJ: Dunaj, Avstrija

PRIJAVE: [skrci.me]

King Razvijalec iger

OPIS: Od kandidatov pričakujejo izkušnje z razvojem in izdajanjem iger, poznavanje trga iger in pričakovanj kupcev.

KRAJ: Berlin, Nemčija

PRIJAVE: [skrci.me]

Asos Višji spletni razvijalec

OPIS: Pričakujejo izkušnje pri delu na zahtevnih programskih sistemih, izkušnje z Agile in XL, poznavanje orodij.Net 3.5/4, ASP.NET, WCF, SQL (T-SQL), HTML, CSS, JavaScript, JQuery.

KRAJ: London, Velika Britanija

PRIJAVE: [skrci.me]

Bisnode Razvijalec

OPIS: Zahtevajo visokošolsko izobrazbo računalniške ali druge ustrezne smeri, štiri leta delovnih izkušenj na primerljivih področjih, izkuš­nje z razvijanjem programske opreme v okolju MS.NET, dobro poznavanje programskih jezikov in tehnologij – Web Forms/MVC – C#, HTML/CSS, Javascript/Jquery, podatkovnih baz MS SQL, aktivno znanje angleščine.

KRAJ: Ljubljana

PRIJAVE: HR.si@bisnode.com do 11. januarja s pripisom razvijalec

Mednarodno oglaševalsko podjetje Direktor naročnikov

OPIS: Pričakujejo visokošolsko izobrazbo družboslovne ali ekonomske smeri, vsaj tri leta izkušenj na področju prodaje ali trženja, vsaj dve leti izkušenj z vodenjem ljudi, najmanj pet let izkušenj v oglaševalski agenciji ali marketinškem oddelku večjega trženjsko usmerjenega podjetja, zelo dobro znanje angleščine in hrvaščine.

KRAJ: Ljubljana

PRIJAVE: sergeja.stojilkovic@adecco.si do 12. januarja

Innovatif Specialist za snovanje medijskih strategij

OPIS: Zahtevajo vsaj dve leti izkušenj z delom v agencijskem okolju, dve leti izkušenj z digitalnim načrtovanjem, poznavanje orodij Gemius Audience, Google Analytics, Facebook Insights, dobro poznavanje načrtovanja digitalnih medijev.

KRAJ: Ljubljana

PRIJAVE: jobs@innovatif.com

WordPress Themes