To je pravi razlog, zakaj vas boli vrat

Preverite, v čem pogosto tiči resničen vzrok za bolečine v vratu, ramenih in hrbtu. Piše strokovnjakinja za Theta Healing Edita Tomič.

Zamere se odražajo na vratu (Thinkstock)

Preteklost – izkušnja ali zavora?

Je že res, da nas vse naše izkušnje iz preteklosti bogatijo, oblikujejo in skozi njih tudi rastemo. Toda nemalokrat se zgodi, da jih v sedanjosti ne znamo upoštevati, se z njih učiti, na njih pozabimo ali jih enostavno potisnemo nekam daleč v podzavest.

Na  osebnih svetovanjih jih znova in znova odkrivam in so ključnega pomena za spremembe in ozdravitev. Vse, kar smo se  preteklosti zaobljubili, potisnili jezo in zamere v podzavest, ustvarjajo močno energijsko vez v sedanjosti. Ta se zadržuje v naši energiji ter na predelu ramen na hrbtni strani, vse to je naša zgodovina. Pojasnila vam bom na primeru.

Sključena drža, boleče rame in vrat – odraz psihičnega stanja

Oseba se je oglasila pri meni zaradi oteženega dihanja in pekoče bolečine v predelu prsnega koša. Klinično je bila zdrava, vendar je bil prisoten strah pred boleznijo. Že takoj na prvi pogled je bilo vidno, da je njena drža sključena in ramenske mišice popolnoma otrdele. Blokiranje je bil pretok v vratni hrbtenici in pojavile so se tudi bolečine v rokah proti komolcem. Z metodo ThetaHealing sva fizično počistile blokade in občutek je bil zelo lahkoten, toda  stanje se ni popolnoma saniralo.

Kakšne težave lahko povzročijo tovrstne bolečine?

Pri testiranju njenih miselnih vzorcev sva hitro naletele na ključne probleme in sicer:

– Za svojo družino in sorodnike je moral poskrbeti sam
– Nikoli ni smel pokazati svojih strahov, saj se je bal, da bodo ostali mislili, da je slabič.
– Skrbel je za svoje bolne starše in za to ni nikoli dobil moralnega zadoščenja

– Partner je bil dominanten in trpel je finančno izčrpavanje.

Vse to se je nalagalo na njegova ramena in videti je bilo, kot da tovori veliko vrečko, v katero vsak dan naloži dodaten kamen. Seveda je bilo veliko energijskih zaobljub tudi njegovih prednikov in v kolektivni zavesti. Vse to sva počistila in zamenjala za prepričanje, ki je hitro prineslo olajšanje in sproščenost. Psihični pritiski so podobna zadeva, le da se zdi, kot da nas obesijo na kavelj, s katerega se težko snamemo in nas vleče nekam nazaj.

Počistite tisto, kar vas teži

Pametno je o svoji zgodovini razmisliti in počistiti tisto, kar nas ne osrečuje, ravno tako kot v omari, kar ne rabimo, zavržemo, in tako je tudi prav.

AVTORICA ČLANKA: Edita Tomič – Grafologinja in praktik Theta Healinga

Sem izobražena grafologinja in se ukvarjam z analiziranjem pisave, ki izdaja posameznikov karakter. Ukvarjam se tudi s Theta Healingom, s katerim aktiviram spremembe pri DNK-ju in tako pomagam ljudem, da spremenijo svoje življenje.

WordPress Themes