TA NASVET BOM PREIZKUSILA

ANGELSKI NASVET ZA OBDOBJE:. 18.3. – 24.3.2013

Enakonočje (tudi ekvinokcij) je dan, ko je sonce na nebu navidezno natančno nad ekvatorjem. To se zgodi dvakrat letno in sicer okoli 21. marca jn okoli 23. septembra. Zato se je dobro na ta dan pripraviti, saj je takrat vibracija sončevih energij najbolj uporabna za energijske preboje. Tako vam v tem tednu svetujem podporo za naslednjo vajo psihičnega in čustvenega zdravljenja:
Predstavljajte si BELO, SIJOČO KROGLO, ki je nad vami in se počasi in nežno spušča skozi vaš srednji kanal. Dovolite, da vam ANGELI ZDRAVLJENJA prinesemo novo frekvenco zavedanja in jasnosti skozi to BELO IN SIJOČO KROGLO, ki prehaja skozi celoten osrednji STEBER SVETLOBE, ki je v vaši sredini, v vaši notranjosti. Ko se krogla spusti popolnoma do konca – lahko še nekaj metrov v zemljo, sedite v miru in svetlobi še nekaj minut (vsaj 5) dovolite, da vam počisti vse, kar je pripeto na vas – vse energije strahov, sistemov, negativnih miselnih vzorcev in elementarov. Tako da postanejo vse vaše kosti, tkiva, vse, kar vas sestavlja, POPOLNA IN ČISTA SVETLOBA.
To vajo ponavljajte vsak dan, POSEBEJ ŠE 21.MARCA, ko IMAMO NAJVIŠJO PODPORO KREATORja.

Zaprite oči, globoko vdihnete čisto svetlobo sonca skozi nos, rahlo zadržite in izdihnete vso sivino iz pljuč. Vdihujte in izdihujte tako dolgo, dokler ne zaznate, da je v vašem telesu samo še svetloba.

WordPress Themes