SODA BIKARBONA – NAŠA PRIJATELJICA – KOMENTAR – DULEMED NA FB

NAJVEČJI SOVRAŽNIK FARMACIJE, CEMTREJLSOV, HRANE IZ VELEPRODAJE, KOZMETIKE ITD……….JE SODA BIKARBONA !!!

Natočite v kad zelo toplo vodo in v vodo nasujte ( 2,5kg SODE BIKARBONE IN 1,5kg soli ) soda bikarbona vam bo odstranila vse težke kovine, ki ste jih nanesli nase s kremami in preko zraka.  Ravno s tem dobimo v telo največ težkih kovin. Ko vdihavamo zrak, ki je namensko zastrupljen od ( CEMTRELJSOV ) smo polni vsiljenega zla v sebi in na sebi ( JE ČAS, DA SE TEGA ZNEBIMO, SE  PREBUDIMO, DVIGNEMO ZAVEST IN GREMO NAPROTI VIŠJIM DIMENZIJAM )

Soda bikarbona je velik sovražnik farmacije, saj je zelo poceni, a kljub temu ima neverjetno zdravilno moč, močnejša je od dragih farmacevtskih pripravkov in zdravil. A obstaja mnogo dokazov, da bi moral prav natrijev bikarbonat biti primarno zdravilo.

Soda bikarbona zdravi zelo širok razpon različnih obolenj, vključno raka, sladkorno bolezen. Prav zato bi morala biti vključena v vsa zdravila. S tem bi znatno zmanjšali število obolenj , Soda bikarbona ni nobena novost, uporablja se jo že od nekdaj. Ponekod jo uporabljajo tudi onkologi, saj lajša težave ob zdravljenju s kemoterapijo. Natrijev karbonat rešuje številna življenja po vsem svetu. soda bikarbona je bazično zdravilo, ki bi moralo biti v uporabi v vsakem gospodinjstvu. Če bi jo kombinirali še z dvema naravnima in močnima elementoma narave, to sta magnezijev klorid in jod, bolezni skoraj ne bi bilo. Vsa tri živila so namreč pravi čudež narave, učinkovita in močna, ter prav zato tudi sovražnik vseh dragih zdravil, ki jih ponuja farmacija kot nujna in edina možnost zdravja .

Sodo bikarbono bi morali imeti v vsakem gospodinjstvu, njena moč je neverjetna. Ne samo za uživanje, uporabljate jo lahko tudi drugače. Poleg tega, da je izredno učinkovita, pa je tudi zelo poceni. Z njo lahko zamenjate razne preparate, ki vsebujejo kemikalije in živite bolj zdravo.

Soda deluje na naše telo bazično, torej se uspešno bori s kandido, ki je, če se preveč razbohoti, zelo škodljiva. Povzroča številne bolezni, tudi sladkorno, raka, bolezni srca, osteoporozo. S pomočjo sode pa pomagamo organizmu, da ni zakisan, z njo spreminjamo oziroma uravnavamo pravi pH.

Soda dovaja kisik v kri, širi krvne žile in omogoča, da se tkiva prepojijo z dovolj veliko količino le tega. S tem povečuje bazičnost v telesu in posledično preprečuje mnoge bolezni. Rakave celice se najhitreje razširijo v tkivih, kjer ni kisika.

Sodo bikarbono lahko pijete preventivno ali pa za lajšanje mnogih bolezenskih težav vsak dan, zjutraj in zvečer po pol čajne žličke v kozarcu vode. Toda, bodite pozorni, ni vsaka soda dobra. Kupiti morate takšno, ki ne vsebuje aluminija. Če jo boste jemali skupaj z magnezijevim kloridom, bo zdravilni učinek še večji. S takšno mešanico lahko lajšate težave srčnih bolezni, nevroloških obolenj, raka, težje oblike gripe, sladkorne bolezni …

Če boste naredili kuro s sodo bikarbono, strokovnjaki priporočajo, da jo redno pijete od štiri do šest mesecev, nato pa naredite dva do tri mesečni odmor. Svetujemo pa, da se pred uporabo sode bikarbone posvetujete tudi s svojim osebnim zdravnikom.

Sodo, ki jo kupujete v trgovinah v večjih količinah, uporabljajte za hišna opravila.

Kako uporabljati sodo bikarbono?
Uporabljate jo lahko preventivno ali pa za zdravljenje in lajšanje mnogih bolezni. Pomembno je, da kupite sodo, ki ne vsebuje aluminija. Takšno dobite v trgovinah z zdravo prehrano ali v lekarni. Pijete jo lahko dvakrat dnevno po pol žličke v kozarcu vode. Zjutraj na tešče in zvečer. Mešate jo lahko tudi z limoninim sokom.

Iz nje lahko naredite kopel, ki je še posebej priporočljiva, če ste imeli obsevanja ali ste se zdravili s kemoterapijo. V toplo vodo stresite 2,5 kg sode in 1,5 kg soli. Takšna kopel iz telesa vleče težke kovine in uran.

Če ste utrujeni, imate napete mišice ali želite očistiti kožo, potem v toplo vodo dodajte skodelico sode. Takšna kopel vas bo pomirila in odstranila vso odmrlo kožo ter nahranila vaše celice.

Tudi gripo lahko pozdravite s sodo. Tretma je tak: prvi dan pijte pol male žličke sode bikarbone v kozarcu vode vsaki dve uri. Spijte šest takšnih kozarcev. Drugi dan spijte štiri kozarce v razmiku dveh ur, tretji dan popijte kozarec s sodo zjutraj in zvečer.

Soda bikarbona v gospodinjstvu
Namesto kvasa lahko uporabite sodo. Vitamin C v prahu ali limonsko kislino zmešajte z enakim odmerkom sode. Že po nekaj trenutkih bo zmes narasla in jo lahko uporabite na enake načine kot uporabljate kvas.

Če imate pike mrčesa ali ste se opekli, naredite gosto kremo iz sode in vode ter nanesite na obolelo mesto.

Sadje in zelenjavo operite v vodi, ki ste ji primešali žlico sode. Tako boste odstranili veliko pesticidov.

S sodo očistite lahko tudi pralni in pomivalni stroj, v praznega dodajte pol skodelice sode in nastavite na krajši program.

S sodo lahko odmašite odtoke. V odtok vlijte skodelico vode, pomešane s sodo, čez pa nalijte še skodelico vročega kisa za vlaganje. Po 10 minutah sperite z litrom vrele vode.

Preženete lahko neugodne vonjave iz smetnjakov. Vedno v prazen smetnjak dodajte žlico sode.

UŽIVAJTE V BANJI RADI SE IMEJTE ( TUDI JAS VAS IMAM ZELO ZELO RAD )

WordPress Themes