Snov, ki gladi gube, je bila naključno odkrita

Majhna napaka nas je pripeljala do odkritja pravih lastnosti te snovi.

Nekaj Američank je po naključju na njihov obraz naneslo kremo proti strijam. Presenečene so se v 1 mesecu znebile gub oz. se je število le-teh zmanjšalo.

Slučaj ali znanstveni prelom v pomlajevanju?

To ni bil revolucionaren izdelek proti strijam, izkazal pa se je kot prelom v pomlajevanju. Tako izgleda neobičajna zgodba o novi rešitvi proti gubam. Prof. Mark Hayman – „V okviru raziskav smo vzorce kreme razposlali ženskam po 35. letu starosti. Vzorce smo označili z napisom: “krema za zunanjo uporabo.”

Do največjega odkritja na področju kozmetike smo prišli ravno zaradi te neumne napake. Nekateri so kremo začeli nanašati na obraz. Po enem mesecu smo prejeli 27 dopisov od udeleženk programa z novico, da je to najboljša krema proti gubam, ki so jo kdajkoli uporabljale. Odpirali smo pismo za pismom in v vseh je pisalo: “izgledam 15 let mlajša” ali “gube so izginile”. Bili smo v šoku.

Dobesedno vsaka ženska je vprašala, kje se lahko kupi ta krema

Ženske, ki so kremo testirale, so nas prosile za še več kreme. Želele so nam celo plačati, ampak … mi izdelka nismo imeli na zalogi! Poleg tega smo morali učinek zglajenih gub znanstveno potrditi, saj smo mislili, da gre zgolj za slučaj.

Po enoletnih raziskavah smo na 20. svetovnem kongresu dermatologije razglasili rezultate naših raziskav in svetu predstavili nov tretma proti gubam “Lefery Active Cell Regeneration”

Raziskave neverjetne formule

Sodelujoči v raziskavi so 4 mesece na eno stran obraza nanašali tretma Lefery, na drugo stran pa drago kremo iz lekarne. Analiza fotografskih negativov je pokazala zmanjšano število gub in zglajene gube pri ženskah, ki so uporabljale tretma Lefery. Pomembno je, da je formula po dveh mesecih uporabe zgladila gube, odpravila obarvanost kože in odebelila kožo 9-krat hitreje kot krema iz lekarne.

Skrivni kolagen, ki ga svet ni poznal

Prava skrivnost te formule je aktivni kolagen tipa VII. Kot pravi prof. Mark Hayman: “to je edina oblika kolagena, ki ga človeško telo v celoti sprejme. Prodre do usnjice in obnovi kolagenska vlakna ter izniči biološko starost celic.

Dokazano je, da aktivni kolagen tipa VII v tretmaju Lefery izrazito zmanjša kurje tačke pod očmi, povešena lica, podočnjake in brazde.

Formulo Lefery smo obogatili s tradicionalnimi odličnimi sestavinami proti gubam, in sicer z naravnim boraginim in avokadovim oljem. Vitaminska bomba in vir antioksidantov ščitita kožo pred pojavom madežev in globokih gub.

Krema Lefery

  • Izenači obarvanost kože
  • Odstranjuje brazde
  • Odpravlja kurje tačke pod očmi
  • Napne in učvrsti kožo
  • Napne lička
  • Zapolnjuje gube

11 tisoč prodanih krem v 30 dneh od pojavitve na trgu v ZDA

Ženske in tudi naraščajoče število moških v srednjih letih kupujejo takšne količine kreme Lefery, da je pravi čudež, če nam uspe najti samo eno pakiranje v drogeriji. Oglašujemo povezavo do strani, kjer lahko naročite Lefery v Sloveniji. Dostopen je samo prek spleta.

Kliknite TUKAJ in naročite tretma Lefery, ki vas pomladi za kar 15 let

WordPress Themes