SKRIVNOSTI LEPIH LAS (hrvaško)

Najnovija istraživanja su pokazala da je kosa oličenje stila života, pa ukoliko se ne hranite zdravo i redovno, to č‡e se svakako odraziti i na izgled vaše kose.
Najvažnija je zdrava i redovna ishrana, zatim dovoljno sna, pranje prirodnim šamponima i mnogo različitog voč‡a, dač‡e vašoj kosi sjaj kakav ste oduvek želeli.
Izbegavajte jake šampone sa aditivima, najbolje je da uzmete neki sasvim običan, na biljnoj bazi. Takoč‘e, prečesto korišč‡enje pakovanja i balzama, vašoj kosi neč‡e dati željeni sjaj, več‡ č‡e je potpuno isušiti.
Najbolje je da na tek opranu kosu nanesete sok od sveže isceč‘enog limuna, ili je pre pranja natopite pivom. Luk, prokelj, brokoli i mlečni proizvodi č‡e vašoj kosi dati prirodan volumen i punoč‡u, pa se potrudite da jednom nedeljno svaku od ovih namirnica unesete u organizam.
Vodite računa o tome da li u organizam unosite dovoljno gvožč‘a, jer ukoliko to nije slučaj, kosa č‡e početi i da opada.Tokom leta zaštitite kosu od jakog sunca, pa pre izlaganja sunčevim zracima obavezno nanesite zaštitno ulje.

WordPress Themes