SAVINA SVETUJE

Dobrodošla pomlad in datum za zaščito leta 2014- POMEMBNO!‏

V kitajski medicini rešujejo probleme/simptome, ko so še majhni in opazijo menjavo letnih časov ob prvem vzgibu, ko je še praktično neopazna. Zato, da že od čistega začetka sledijo toku narave in uživajo njeno podporo. In čeprav na ven še ni videti, se ta teden začenja pomlad, v vladavino prehaja element lesa; čas preobrazbe, sprememb, videnja v prihodnost, revitalizacije, novega začetka in rasti. V naslednjih devetdesetih dneh bomo sistematično obnovili vse, kar je povezano z njim: jetra, oči/vid, hipotalamus, žolčnik, kite nohte, kroženje krvi, cirkulacijo … Sprostili bomo jezo, razdražljivost; okrepili razsodnost, usmerjenost, cilje, prijaznost, dobroto, zavedanje tega kaj in kdo smo, ter živahnost.

Jutri pa je zelo pomemben dan, zato se že danes pripravimo in zaščitimo leto 2014.

Izmerite sredino tlorisa vašega stanovanja, nato vzemite kompas in določite kje so 4. področja: med JZ 202,6-217,5 stopinj; Z med 262,6-277,5; JV med 22,6-37,5 in V med 82,6 – 97,5. In točno ob 9.30 zjutraj močno potolcite po vsaki zunanji steni stanovanja/hiše, ki je se sklada točno s temi odmerjenimi smermi, sprožite gibanje in mislite na svoje cilje, želje, zdravje, srečo.

S tem obredom, ki pa je čista matematika si boste zagotovili zaščito celega prihajajočega leta, danes 4.2. se po kitajski astrologiji namreč začenja leto lesenega konja; te smeri varnosti in aktivacije pa je izračunal Joey Jap svetovno priznani mojster metafizike, ki predava po vsem svetu, članke o njem pa redno objavlja tudi Forbes in Times magazine.

PS Aktivacija ne morete narediti, če ste rojeni v letu podgane. A nič hudega, prosite nekdoga od vaših bližnjih (ki ni), da naredi zdravilno&zaščitno akupunkturo vašega doma …

www.savininauniverza.com

WordPress Themes