SAVINA SVETUJE

SOBOTA, 8.3.2014:

Danes je dan za praznovanje žensk! Slavimo se, s hvaležnostjo občudujmo druga drugo, jih. Zasijmo in spodbudimo k sijanju. Danes je tudi dan brez modrčka za nas ženske in brez oprijetega spodnjega perila in hlač za moške. Ženske si nežno zmasirajte dojke, moški pa moda.

Ženske moramo svetiti, to je naša esenca. Brez tega ne moremo biti ne zdrave, ne srečne, ne uspešne. Bolj živimo sebe, svojo resnico – bolj sijemo. Ženske se moramo spodbujati in držati skupaj, biti zdravilo ena drugi. Več opore nam moški dajo, več varnosti in popolnega sprejemanja ko smo najbolj velike ali najbolj majhne – bolj smo vsi nagrajeni, zadovoljni in blagoslovljeni. Včasih je prav nujno kakšen dan preživeti brez modrca; masaža prsi pa je idealna vsak dan, saj prepreči limfne zastoje, poveča cirkulacijo in razstrupljanje tekočin.

Pretesno in preveč oprijeto spodnje perilo lahko pri moških povzroči poškodbe testisov ali neplodnost, saj pregrevanje mod onemogoča proizvajanje sperme in testosterona. Poleg tega so topla vlažna področja idealen kraj za razmnoževanje bakterij, glivic in mikroorganizmov.

WordPress Themes