SAVINA SVETUJE ZA ČETRTEK, 6.3.2014:

Danes imate kar 4 naloge!


1.: Takoj po prebujanju si v smeri urinega kazalca dobro pregnetite cel krog spodnjega dela trebuha – področje debelega črevesja. Počasi in temeljito masirajte, vsaj 5 minut.


2.:Nato naredite ‘aaaa’ z ustnicami in potegnite ustne kotičke proti ušesnim mečicam. Kazalec postavite na brado in jo začnite z njim vleči navzdol; s svojo močjo pa jo potiskajte navzgor. Držite 20 sekund in 3x ponovite.


3: Danes ne jejte mesa in mlečnih izdelkov, ter izbirajte lažjo hrano.


4:Nazadnje si pa še dobro preberite vse o vajah čiščenja črevesja – saj je jutri dan D. Detox!


Abdominalna masaža črevesja oz ‘Chi Nei Tsang’ bo pripravila vaše črevo na jutrišnje čiščenje, ter začela mehčati ujete packarije v črevesnih žepkih. Že sama po sebi razstruplja, odpravlja zaprtost, utrujenost, ter spodbuja zdravo asimilacijo in hujšanje. Vsak dan jo je priporočljivo izvajati, za redno in dosledno vzdrževanje reda na tem tako pomembnem področju. ‘Ti ti’ vaja joge obraza briše podbradek in vrečke pod čeljustjo, ter krepi čeljustni sklep, ki je povezan z jetri. Kazalec pa je prst, ki predstavlja jetra. Na jutrišnjo akcijo se je nujno treba pripraviti tudi z lahko hrano! Obvezno preberite celoten potek, ter že danes zvadite vaje: jutri boste morali zraven piti še vodo in biti izredno hitri. Vaje vam morajo biti že v krvi!

WordPress Themes