RESNICA O GADAFIJU: ZDA in EU so bili Libiji dolžni 200 milijard za izročeno nafto. -http://www.publishwall.si/zmago.jelincic.plemeniti/post/143140/resnica-o-gadafiju-zda-in-eu-so-bili-libiji-dolzni-200-milijard-za-izroceno-nafto

Objavil/a Zmago Jelinčič Plemeniti, dne 2015-09-16 ob 11:17:11

V zvezi z nategovanjem in lažmi ki jih širi EU pod komando ZDA, naša oblast pa jim slepo sledi in verjame, je dobro vedeti resnico o Gadafiju in 16. stvareh ki jih Libija po letu 2011 nikoli več ne bo ne videla ne imela:


1. V Libiji ni bilo računov za elektriko, saj je bila zastonj za vse prebivalce.
2. V Libiji so bili brezobrestni krediti. Vse banke v Libiji so bile državne in po zakonu so bančne kredite za državljane Libije izdajale z 0 % obrestmi.
3. Imeti hišo se je v Libiji smatralo kot človekova pravica.
4. Vsi mladoporočenci v Libiji so od države dobili 60.000 dinarjev (okrog 50.000 dolarjev???), da so lahko kupili hišo in začeli skupno življenje.
5.Izobraževanje in zdravstvena zaščita v Libiji sta bila zastonj. Pred Gadafijem, je bilo samo 25 % državljanov pismenih. Danes je ta številka večja od 83 %!
6. V kolikor si v Libiji želel, da začneš s kmetijstvom, si od države dobil hišo, njivo, opremo, seme in živali… In to vse zastonj, da si lažje začel z delom.
7. V kolikor državljan Libije ni našel ustrezne medicinske in izobraževalne usluge v svoji državi, mu je bila plačana pot v tujino z 2.300 dolarjev pomoči mesečno za čas odsotnosti.
8. V kolikor je prebivalec Libije kupil nov avto, je država subvencionirala 50 % cene.
9.Cena bencina v Libiji je bila 14 centov za liter (leto 2011).
10. Libija je država, ki nikomur ni bila dolžna. Njene rezerve v višini 150 milijard dolarjev v tujini so zamrznjene.
11. V kolikor državljan Libije po končanem šolanju ni mogel dobiti ustrezne službe, mu je država plačevala povprečno plačo za njegov poklic, dokler ni našel delo.
12. Del zaslužka od nafte, ki jo je Libija prodala, se je vplačevalo na račune vsakega državljana Libije.
13. Mati, ki je rodila otroka, je dobila od države pomoč v višini po 5.000 dolarjev.
14. 40 štruc kruha v Libiji je stalo 15 centov.
15. 25 % državljanov Libije je imelo diplomo fakultete.
16.Gadafi je izvajal največji namakalni projekt na svetu znan kot “Great Manmade River Project”, z namenom, da bi vodo naredil dostopno vsem po vsej (libijski) puščavi.

Dodati je še treba: DOKLER JE BIL NA OBLASTI GADAFI, BEGUNCI NISO PRITISKALI NA ITALIJANSKI DEL OBALE EU.

Gadafi je storil napako, ko je poskušal uvesti Afriški Dinar, da bi za razliko od nas bila celotna Afrika finančno neodvisna od svetovne banke, IMF (mednarodnega denarnega sklada) in drugih podobnih organizacij, ki so zasužnjile človeštvo z dolgom, kot se to dogaja nam v Sloveniji.

ZDA in EU so bili Libiji dolžni 200 milijard za izročeno nafto.

Upam, če komu še ni jasno, da zdaj razume.

WordPress Themes