Recept za preprosto sladico iz samo treh sestavin je obnorel svet!

Japonska cheesecake torta

Preprosti in hitro pripravljeni recepti nas vedno znova navdušujejo. A ko nam nekdo reče, da za pripravo slastne sladice potrebujemo samo tri sestavine, verjetno samo nejeverno zmajamo z glavo. A vendar je to mogoče. Eden izmed takih receptov je japonska cheesecake torta, ki si ga je na spletu v obdobju dveh let ogledalo že več kot 1,6 milijona ljudi. Ni čudno, da je video obnorel svet, saj je recept neverjetno preprost, rezultat pa fantastičen!

Za pripravo božansko dobre sladice namreč potrebujemo samo
tri jajca, 120 g bele čokolade in 120 g kremnega sirčka (sirni namaz).
Čokolado stopimo nad soparo, beljake pa stepemo v trd sneg. V stopljeno čokolado najprej vmešamo kremni sirček in rumenjake, potem pa še v dveh ali treh obrokih stepene beljake. Testo pretresemo v tortni model in torto pečemo na 170 stopinj 15 minut, potem pa temperaturo znižamo na 160 stopinj in jo pečemo še 15 minut. Po 30 minutah peke pečico izklopimo in pustimo, da se torta pri obstoječi temperaturi peče še zadnjih 15 minut. Pečeno torto ohladimo, pred postrežbo po jo po želji potrosimo še s sladkorjem v prahu.
Bananine palačinke brez moke in mleka…..RECEPT JE NA OKUSNO.JE..
Bananine palačinke

Za pripravo palačink brez moke in mleka potrebujemo samo jajca, banano in malo pecilnega praška.

Za pripravo slastnih brezglutenskih bananinih palačink potrebujemo samo jajca, banano in malo pecilnega praška. Vse sestavine preprosto samo zmešamo skupaj, po želji pa lahko dodamo tudi poljubne dodatke, ki poskrbijo za dodaten okus in aromo (ščepec soli, mleti cimet, vaniljeva aroma, kokos ipd.)

WordPress Themes