Recept, ki bo že v nekaj dneh stopil maščobo okrog trebuha!

S tem zelo močnim in naravnim napitkom boste hitro prišli do željenih kilogramov. Poleg tega pa boste z njim pospešili metabolizem, uredili prebavo, pomagal pa bo tudi pri odvajanju odvečne vode iz telesa.
Naravni napitek je zdrav, odvaja odvečno vodo in topi maščobo. (foto: FreeDigitalPhotos.net)
S tem naravnim napitkom boste pomagali svojemu telesu, da se razstrupi, izboljšalo se bo vaše počutje, pomagal vam bo pri odvajanju odvečne vode, shujšali boste, saj zelo hitro stopi maščobne obloge.

Napitek je potrebno piti pet dni na tešče vsako jutro. Poleg tega morate te dneve paziti pri hrani, jejte zdrave in lahke obroke. To kuro lahko kasneje tudi ponovite, a vsem naredite vsaj sedem dni odmora.

Napitek je odličen za čiščenje telesa, pospešuje metabolizem, odvaja odvečno vodo, topi maščobe, ureja prebavo, odpravlja napihnjenost, krče, ravna trebuh, izboljšuje počutje in zdravje.

Potrebujete vejico peteršilja z listki, na drobno jo sesekljajte s steblom vred. Nato izcedite sok ene limone in oboje zmešajte s paličnim mešalnikom. Nalijte v večji kozarec, dodajte še dva decilitra mlačne vode, pomešajte in hitro popijte.

WordPress Themes