Razkrit znameniti recept avstrijca, kateri je 45.000 ljudem pomagal ozdraviti raka! / http://pokukaj.si/show/17785/Razkrit_znameniti_recept_avstrijca_kateri_je_45.000_ljudem_pomagal_ozdraviti_raka_#.VzATvCE0-GA

Rudolf Brojs iz Avstrije je posvetil svoje življenje iskanju najboljšega naravnega zdravila za raka.

Izdelal je poseben sok, ki daje odlične rezultate pri zdravljenju raka. S pomočjo te metode je pomagal več kot 45.000 ljudem z rakom in drugimi neozdravljivimi boleznimi.

Razvil je poseben program prehranjevanja za obdobje 42 dni, v katerem bi morali piti samo čaj in posebni zelenjavni sok, katerega glavna sestavina je rdeča pesa. V teh 42 dneh, rakave celice stradajo in umirajo, medtem ko se zdravje celotnega telesa izboljša.

Rudolfov sok je narejen le iz ekološko pridelane zelenjave. Ta sok lahko naredite doma in to iz doma pridelane zelenjave, in vsebuje:

  • pesa (55%),
  • korenje (20%),
  • koren zelene (20%),
  • krompir (3%)
  • redkvice (2%).

Priprava:

Vse te sestavine morate dati v mešalnik in jih dobro premešati, in sok je pripravljen!

Pomembno je poudariti, da ne smete pretiravati s sokom.

Rdeča pesa je tradicionalna in dobro znano zdravilo za levkemijo. Ta zelenjava vsebuje betainsko aminokislino, ki ima odlične lastnosti proti raku. Terapija iz rdeče pese, ki vključuje dnevni vnos rdeče pese soka ali naribano surovo peso, je dokazano,da pozitivno vpliva na levkemijo in mnoge druge vrste raka, kot je razvidno na tisočih ljudeh.

Prav tako redno uživanje rdeče pese pomaga proti boleznim, ki jih povzroča stres. Pesa lahko zniža raven holesterola v krvi do 40%. Rdeča pesa je tudi super za normalizacijo krvnega tlaka in pomaga ohraniti elastičnost krvnih žil. Preprečuje in zdravi krčne žile. Železo iz rdeče pese je močno orodje za čiščenje telesa toksinov v krvi. Zato je pesa je zelo učinkovita pri zdravljenju številnih bolezni, ki jih povzročajo toksini.

Rdeča pesa je še posebej priporočljiva za nosečnice, saj je bogata s folno kislino, ki preprečuje številne bolezni novorojenčkov. V kombinaciji z korenjem,  je odlično zdravilo za ledvice in žolčnik. Vendar pa se njene zdravilne lastnosti ne ustavijo tukaj; pesa pomaga tudi pri glavobolih, zobobolih, driski, bolečinah v kosteh in menstrualnih težavah.

WordPress Themes