Pregledali smo ponudbo služb doma in v tujini ter izbrali najboljše

FINANCE
talking-tom-iphone.1436986916.jpg.o.240px.jpg

Ekipa2 – Menedžer oglaševalskih kampanj

Ekipa2, ki je del skupine Outfit7, v Ljubljani išče menedžerja oglaševalskih kampanj, ki bo odgovoren za objavo, spremljanje in optimizacijo oglaševalskih kampanj v okviru platforme Bee7 ter podporo strankam.

Pričakujejo poznavanje novih tehnologij in mobilne industrije, občutek za delo s strankami, tehnično podkovanost, odlično znanje angleščine, prednost pa bodo imeli kandidati z izkušnjami s področja podpore strankam in tehnične podpore.

Prijave zbirajo na naslovu (jobs@outfit7.com) v angleščini.

Peko – Predsednik uprave

peko-tovarna2-ih.1438620709.jpg.o.600px.jpg.n.600px.jpg

Proizvajalec obutve Peko v Tržiču išče predsednika uprave.

Zahtevajo visokošolsko izobrazbo, zaželeno ekonomske smeri, pet let delovnih izkušenj na vodstvenih položajih, znanje vsaj enega tujega jezika in sposobnost za uspešno gospodarjenje in organizacijo.

Prijave zbirajo po pošti na naslov Peko, d. d., Ste Marie aux mines 5, 4290 Tržič, do 17. avgusta.

SRC – Strokovnjak s področja razvoja Jave

programer-ss.1438620707.jpg.o.600px.jpg

Podjetje za poslovne tehnologije SRC v Ljubljani išče izkušenega strokovnjaka s področja razvoja Jave.

Pričakujejo univerzitetno izobrazbo tehnične smeri, pet let delovnih izkušenj v razvoju programske opreme na platformi Java, odlično poznavanje programskega jezika Java, znanje orodij Java, principov in specifikacij ter poznavanje konceptov CI.

Prijave zbirajo prek spleta ([skrci.me]) do 13. avgusta.

Bombardier Transportation – Poslovni analitik

poslovni-analitik-ss.1438620708.jpg.o.600px.jpg

Proizvajalec vlakov Bombardier Transportation v Berlinu išče poslovnega analitika.

Zahtevajo univerzitetno izobrazbo računalniške ali ekonomske smeri, izkušnje z vodenjem velikih industrijskih projektov ali IT-podporo projektnemu vodenju, tekoče znanje angleščine, nemščina in francoščina sta prednost.

Prijave zbirajo prek spleta ([skrci.me]) do 31. avgusta.

NLB – Direktor korporativnega komuniciranjaNova Ljubljanska banka v Ljubljani išče direktorja za področje korporativnega komuniciranja in strategijo.

Pričakujejo univerzitetno izobrazbo ekonomske ali druge ustrezne smeri, pet let izkušenj iz korporativnega komuniciranja v večjem poslovnem sistemu, tri leta vodstvenih izkušenj in aktivno znanje angleščine.

Prijave zbirajo na naslovu (kadrovska@nlb.si) do 6. avgusta.

Nova KBM – Analitik/preiskovalec prevarNKBM v Mariboru išče analitika za izvajanje analitičnih in preiskovalnih dejavnosti na področju upravljanja tveganja prevar.

Pričakujejo visokošolsko izobrazbo pravne ali druge ustrezne smeri, naziv preizkušeni preiskovalec prevar (CFE) in pet let delovnih izkušenj, zaželeno s področja gospodarskega kriminala.

Prijave zbirajo na naslovu (krogan@nkbm.si) do 8. avgusta.

Inde, Salonit Anhovo – DirektorDružba Inde, Salonit Anhovo, članica skupine Salonit, v Anhovem išče direktorja.

Zahtevajo visokošolsko izobrazbo, vsaj pet let vodstvenih izkušenj, izkušnje s komercialnega področja, aktivno znanje angleščine, zaželeno je znanje vsaj še enega tujega jezika.

Prijave zbirajo na naslovu (razpisi@salonit.si) do 14. avgusta.

WordPress Themes