PREDLOGI ZA KURJENJE KALORIJ

Kurite kalorije na zabavne načine, Avtor: A. R. K.

Nekateri načini za kurjenje kalorij so presneto seksi;

Raziskava je pokazala, da kar dve tretjini žensk, ki si lastijo kartico za fitnes, te ne uporabljata prav pogosto; 67 odstotkov jih je namreč priznalo, da se po napornem delavniku raje kot v telovadnici znojijo v postelji. Enak delež žensk bi raje kot telovadbo izbral celo zoprna gospodinjska opravila, kot sta sesanje stanovanja in pospravljanje.

Več napora, več porabljenih kalorij

Izbira večine pa po mnenju strokovnjakov sploh ni napačna. Kerry McCloskey v knjigi Vrhunska spolna dieta (The Ultimate Sex Diet) odkriva, da v pol ure seksa telo porabi 150 do 350 kalorij, odvisno od vaše aktivnosti in vloženega napora, seveda.

Čisto stanovanje, ubijalska postava

Dobro novico imamo tudi za marljive gospodinje: v 128 minutah kuhanja boste izgubili 200 kalorij. Isto količino kalorij boste porabili po 48 minutah čiščenja. Če vam kuha in metla ne dišita, se lahko oprimete najljubšega ženskega opravila: nakupovanja. Da to ni od muh, priča naslednji podatek: 200 kalorij boste porabili v le 63 minutah nakupovanja ali gledanja izložb.

Samantha kar z osebnim trenerjem

Tudi seksi Samantha iz Seksa v mestu, ameriška igralka Kim Cattrall, priznava, da v formi ostaja prav z dobrim seksom, ki ga kombinira s pilatesom ter z vadbo z osebnim trenerjem.

Smejte se

Poletje je gotovo čas, ko na seks zaradi preobilja gole kože mislimo bistveno bolj kot v drugih letnih časih. Če hočemo biti v kopalkah videti odlično, je torej prav, da si ga več tudi privoščimo. Če pa še niste našli nikogar za uživanje v posteljnih aktivnostih, se smejte. Smeh je namreč pol zdravja in odličen za porabljanje kalorij: tudi 75 minut smeha bo iz vas izgnalo 200 kalorij. Ni slabo, kajne?

WordPress Themes