Plačilo in dostava kartuš iz podjetja E-kartuše z Jesenic

NAČINI PLAČILA

Plačilo po povzetju
Plačilo se izvrši ob prevzemu pošiljke
Provizije odkupnine krije kupec
Plačilo po predračunu
Ob potrditvi naročila boste dobili navodila za plačilo po predračunu. Naročilo bo odposlano, ko bo plačilo vidno na našem računu oz. ob prejetju potrdila o plačilu na naš elektronski naslov info@e-kartuse.si
Če želite predračun v .pdf obliki, nas pokličite oz. nam to javite na naš elektronski naslov info@e-kartuse.si  /  031 364 184
Paypal
Ob izbiri plačila s PayPal sledite navodilom ob potrditvi nakupa
Plačilo z kreditnimi karticami
Plačilo je možno z Visa, Visa Electron, MasterCard, Diners, Maestro
Ob izbiri plačila izberite PayPal kjer lahko plačate z vsemi navedenimi karticami, prav tako vam pripada PayPal zaščita kupcem. Več informacij na PayPal.com
DOSTAVA
Dobavljivost artiklov in ostale podatke o vašem naročilu vam sporočimo po elektronski pošti, potem ko prejmemo vaše naročilo. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave čimprej obvestili. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost. Če artikli niso na zalogi, je dobava navedena ob naročilu. Običajno je dobava teh artiklov 5 – 7 delovnih dni od prejetega naročila. V kolikor izberete plačilo po predračunu, se artikli naročijo šele ko je prikazan priliv na naš TRR.
Artikli, ki so na zalogi, bodo odpremljeni še isti delovni dan, najkasneje pa naslednji delovni dan po prejemu naročila in njegovi potrditvi.
STROŠEK DOSTAVE
Cena dostave za vsa naročila znaša 3,00 € ne glede na količino in kraj dostave po Sloveniji.
Pakete dostavlja Pošta Slovenije. V kolikor naročeno blago ni plačano po predračunu, plačate ob povzetju provizijo za plačilo položnice po ceniku Poštne banke Slovenije.
Za storitve odkupnine Pošta Slovenije prevzemniku ob prevzemu pošiljke obračuna še dodatno provizijo (0.96 €.) po njihovem veljavnem ceniku!
Če so naročeni izdelki že plačani po predračunu, stroški storitve odkupnine odpadejo in niso zaračunani ob prevzemu
Pred pošiljanjem izdelkov večjih dimenzij oz. teže ocenimo ali se izdelek lahko pošlje po pošti ali pa ga je potrebno pripeljati preko drugega prevoznika. V takem primeru lahko nastanejo tudi dodatni stroški o katerih pa vas bomo seveda vnaprej obvestili.
V promocijskem obdobju je pri nakupu nad 15 EUR poštnina brezplačna!
OSEBNI PREVZEM
Osebni prevzem je mogoč na sedežu podjetja samo za poslovne partnerje, oz po dogovoru na email info@e-kartuse.si (Jesenice, Dovje). Osebni prevzem je mogoč pri plačilu z nakazilom preko TRR in gotovinskem plačilu pri prevzemu.

WordPress Themes