Očistite vene od štetnih naslaga sa ovom moćnom ruskom tinkturom od samo 3 sastojka..

Za oslobađanje toksina iz tela, povećanje elastičnosti krvnih sudova i njihovo čišćenje preporučuje se redovno čišćenje koje se može sprovoditi na nekoliko načina, a ovde ćemo vam predstaviti ovu vrlo efikasnu lekovitu tinkturu.

500

Čišćenje se generalno sprovodi na različite načine – od određene dete, konzumiranja narodnih sredstava pa do uzimanja lekova, plazmaferezu i laserskog čišćenja krvi, prenosi portal uspesnazena.com.

Važno je znati da čišćenje krvnih sudova lekovima izaziva dosta kontraindikacija.

Njihova primena je poslednji korak, kada druga sredstva ne pomažu.

Zato je, čišćenje krvnih sudova od naslaga lošeg holesterola uz pomoć narodnih sredstava, sigurnije i bezopasnije, ali takođe zahteva pažljiv i pravilan odnos prema njima, da ne naškode zdravlju.

Beli luk i limun se smatraju odličnim sredstvima za čišćenje krvnih sudova, smanjivanje nivoa lošeg holesterola, jačanju zidova krvnih sudova i snižavanju rizika od opasnih bolesti kao sto je arteroskleroza.

Tinktura s limunom i belim lukom koristi se u tibetanskoj i ruskoj narodnoj medicini vekovima.

Takođe, ova lekovita tinktura sprečava formiranje kancerogenih ćelija, što je bilo više puta potvrđeno naučnim istraživanjima, kao i činjenica da beli luk sadrži velike količine antioksidansa, koji mu dodaju svojstva za regenerisanje i podmlađivanje.

Lekovita tinktura za čišćenje krvnih sudova od naslaga holesterola – recept

Za pripremu ovog napitka je potrebno:

4 glavice belog luka
4 srednja limuna sa korom
oko 3 litre prokuvane vode
Priprema:

Beli luk podelite na režnjeve i očistite ih.
Limune prelijte ključalom vodom, iseckajte na kriške.
Sve sameljite.
Samlevenu smesu stavite u čistu staklenu teglu od 3 li prelijte s toplom vodom prokuhanom, do kraja tegle.
Poklopite i ostavite u frižider 3 dana.
Nakon toga, procedite i čuvajte u frižideru.
Način primene:

Maksimalna doza napitka je 50 ml po 3 puta dnevno, pre obroka. Ipak, čišćenje krvnih sudova treba počinjati sa manjim dozama (1-2 kašike). Ako ne postoje neprijatnosti, dozu polako povećavati do neophodne.

Trajanje tretmana je 40 dana. Čišćenje krvnih sudova na ovaj način preporučuje se sprovoditi jednom godišnje, nakon konsultacije sa vašim doktorom.

Nakon konzumiranja ovog napitka, poboljšava se cirkulacija krvi i njen lipidni sastav, normalizuje se krvni pritisak, poboljšava se moždana cirkulacija i lakše se gube suvišni kilogrami.


WordPress Themes