NO, POL PA IMEJ POKOJNIKA V ŽARI DOMA(hrvaško)

“Pošmrkali” kremirane ostatke pokojnika vjerujuč‡i da je droga

smrkanje_1482-1FLORIDA, 20. siječnja 2011. – Istražitelji su doznali što se dogodilo s pepelom kada su uhitili petero tinejdžera u vezi s drugim pokušajem provale u susjednu kuč‡u.

Å mrkali kremirane ostatke

Provalnici na Floridi “pošmrkali” su kremirane ostatke pokojnika i dva psa, vjerujuč‡i da su uspjeli ukrasti drogu.
 


Pepeo je ukraden iz kuč‡e jedne žene u gradu Silver Spring Shores u središnjem dijelu Floride 15. prosinca, priopč‡ila je floridska policija.

Lopovi su, osim elektronskih naprava i nakita, odnijeli urnu s pepelom njezina oca i posudu s pepelom njezinih dviju doga, priopč‡eno je iz ureda šerifa okruga Marion.
 


Istražitelji su doznali što se dogodilo s pepelom kada su uhitili petero tinejdžera u vezi s drugim pokušajem provale u susjednu kuč‡u.


“Osumnjičeni su za pepeo pomislili da je kokain ili heroin. Ubrzo je otkriveno kako su osumnjičeni pošmrkali nešto pepela vjerujuč‡i da šmrču kokain”, stoji u policijskom izvješč‡u.
 


Kada su uvidjeli pogrešku, osumnjičeni su raspravljali hoč‡e li vratiti preostali pepeo, ali su ga ipak bacili u jezero jer su mislili da su na posudama ostali otisci njihovih prstiju, rekao je glasnogovornik šerifa.

Policijski ronioci pokušali su izvaditi pepeo, a osumnjičeni su u zatvoru zbog več‡eg broja provala i drugih optužbi.

WordPress Themes