PREPROST SLADOLED, NAREJEN V 5 MINUTAH – PREVOD-GOOGLE-ORIGINAL NASLOV – http://www.mnn.com/food/recipes/stories/make-ice-cream-in-5-minutes-with-one-ingredient

Ste si kdaj želeli sladoled brez krivde? No, tukaj imaš!Najlažji, najhitrejši, najbolj krivda brez recept kdaj.
Ali ste vedeli: vse, kar morate imeti sladko, gosto, kremasto sladoled v 5 minutah je mešalnik in ena sestavina: zmrznjene banane!

Mešana zamrznjene banane so odlična veganska alternativa sladoleda. Namesto, da bi razbitje v snežni brozgi kot večina zamrznjeno sadje dani v mešalniku, banane imajo več sladkorja kot voda, tako da postane gosto konsistenco stick-skupaj, tako kot mlečni sladoled!Zamrznjena sladka poslastica je zdrava možni način, da izpolnjujejo svoj ​​sladoled hrepenenje, in obstaja nešteto načinov, da služi up! V nadaljevanju sem pripravila seznam 14 različnih idej, da poskusite, vendar ustvarjalne možnosti za ta sladoled je skoraj neskončen. Na fotografijah je prikazan tukaj, sem dodal v zamrznjenih jagod rezine z mešalcem, da bi slastno (in barvito!) Poletje jagodne arome.

Pripravljen poskusiti? Vse kar potrebujete je tri zelo zrele banane. Prepričajte se, da imajo vsaj nekaj malo rjave lise na lupino, saj je bolj rjava na lupino, bolj zreli so. In bolj zreli so, slajše so.

Olupimo banane in jih narežemo na 1-inch kosov. Daj jih v neprodušno zaprtih posodah, jih pop v zamrzovalniku in jih pustite čez noč, dokler niso zmrznila. Pravzaprav sem voditi robo rezinah zamrznjenih banan v zamrzovalnik za koli sladko zamrznjene poslastica hrepenenje pops up, tako da mi ne bo treba čakati. Ko so rezine banan zmrznila, prekinil kosov narazen z rokami ali žlico in jih v mešalniku ali multipraktiku. Mešanica, dokler popolnoma kremasto, približno 2-3 minut. Boste morali ustaviti mešalnik vsake toliko potisniti navzdol nekaj kosov in se prepričajte, vse je pridobivanje meša enakomerno.

To omogoča približno tri 2 lopatasto obrokov. Lahko uživate v sladoledu prav takrat, ali ga postavite v neprodušno zaprtih posodah v zamrzovalniku trditi up malo bolj pred zajemanje v sklede ali stožci. Tukaj je nekaj priporočene različice:

Ananas in Makadamije
Vrh z nekaj koščkih sveže narezan ananas in sesekljan makadamije.

Nutella in Maline
Dodajte eno žlico Nutella za banane v mešalniku, in vrhu s peščico svežih malin.

Strawberry Chocolate Chip
Dodajte 1 skodelico zamrznjenih sesekljane jagode v mešalcu. Ko se meša, vmešajte 1/2 skodelice temne čokolade (ali rožičevcih čipov ali kakavu oluščena).

Češnje in čokolada
Top z nekaj žlic konzervirane češnje in potresite s koščki čokolade ali kakavu oluščena.

Cimet Peanut Butter
Dodajte 2 žlici kikirikijevega masla in 1 žlička mletega cimeta z mešalcem.

cimet Pecan
Dodajte 1 skodelico sesekljane orehov in 1 žlička cimeta v mešalniku.

Mango Peach
Dodajte 1/2 skodelice zamrznjenega sesekljan mango in 1/2 skodelice zamrznjenega narezano breskev z mešalcem.

Raspberry Almond
Dodajte 1 skodelica zamrznjenih malin v mešalcu. Ko se meša, vmešajte 1/2 skodelice sesekljane mandlje.

čokolada Banana
Dodamo 2 žlici veganske čokoladno omako v mešalniku.

Apple Pie
Kuhamo sesekljan jabolka s cimetom, klinčki in muškatnim oreščkom. Naj zgostitev in ohladi, nato prelijte sladoled merice.

Strawberry Pistacija
Dodajte 1 skodelico zamrznjenih sesekljane jagode v mešalcu. Ko se meša, vmešajte 1/2 skodelice sesekljane pražene, neslani pistacije.

Chai Spice
Dodajte 1-2 žlici kondenziranega Chai čaj mešanici z mešalcem. Vrh z majhno potresemo s cimetom in muškatnim oreščkom.

Blueberry Banana
Dodajte 1 skodelico zamrznjenih divje borovnice z mešalcem. Vrh z malce sesekljane orehe ali mandlje.

soljene Caramel
Top z žlico karamelno omako in potresite z grobo morsko soljo.

sladoled z orehi posuje na vrh

Podobni objav na MNN:

5 receptov za počitniške sladic uporabljajo prezrelih banan
5 načinov za dodajanje surov kakav v prahu v svojo prehrano
Naredite sladoled v 5 minutah z ene sestavine

WordPress Themes