Najprej streljal v zrak, nato pa pred noge 31-letnika

Jesenice, 20.11.2011, 14:56

Na Hrušici, v občini Jesenice, je včeraj 35-letni moški streljal v zrak in pred noge 31-letnega Jeseničana. Pri tem je slednjega del naboja zadel v nogo. 35-letni osumljenec se je sam oglasil na policijski postaji ter izročil pištolo, za katero ni imel dovoljenja

V soboto zjutraj je Obveščevalno-komunikacijski center Policijske uprave Kranj prejel obvestilo, da je bila v streljanju na Hrušici ena oseba telesno poškodovana. Policisti so ugotovili, da je 35-letni moški z Jesenic s pištolo streljal v zrak in pred noge 31-letnega Jeseničana, ki ga je pri tem del naboja zadel v nogo. Pri tem je 31-letni moški dobil lahko telesno poškodbo, oskrbeli pa so ga v jeseniški bolnišnici.

35-letni osumljenec se je po dogodku oglasil na PP Jesenice in policistom izročil pištolo, za katero ni imel dovoljenja. Kriminalisti in policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in kriminalistično-tehničnimi opravili. Zoper 35-letnega Jeseničana bodo policisti zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

WordPress Themes