Mešanica, ki preprečuje raka in uničuje rakave celice

Ni druge naravne snovi, ki bi bila bolj učinkovita pri zmanjševanju in preprečevanju vnetnih procesov v telesu od kurkume. Ameriška zdravnica, Carolyn Anderson, je objavila zanimiv in izredno preprost recept, ki ga lahko uporabljamo kot preventivo proti raku.

To je zmes treh sestavin, ki ji ni težko najti v kuhinji ali na prodajnih policah. Andresenova pravi, da so ugotovitve, ki jih navaja pri uporabi teh sestavin nastale na podlagi dva tisoč let stare tradicije iz vzhodne Indije, ki te sestavine uporabljajo že zelo dolgo in ki je bila potrjena z najnovejšimi medicinskih študijami in raziskavami. Andersonova je prepričana, da skoraj zagotovo ne bi zboleli za rakom, če bi te sestavine uživali vsak dan.

zdravilna mesanica

In kakšen je recept?

Zmešajte 1/4 žličke kurkume in 1/2 žličke olivnega olja. Mešanici dodamo večji ščepec sveže mletega popra. Vse tri sestavine zmešamo v skodelici. Mešanico lahko uživamo samo, ali pa z njo začinimo različne jedi, juhe in solate. Velja pa opozoriti, da če jo uporabljate pri kuhanih jedeh, teh sestavin ni priporočljivo preveč prevreti, ampak jih dodamo proti koncu kuhanja. Če mešanico uživamo samo, jo zmešamo z malo vode, da lažje steče po grlu.

Zakaj naj bi ta mešanica preprečila raka ali širjenje raka?

Dr. Andresenova je odgovor napisala na svojem blogu – skrivnost je v kurkumi, rumeni začimbi oz. rumenem začimbnem prašku prašku, ki ga poznamo pod imenom kurkuma, katerega sestavni del je tudi kari.

Kurkuma ima močne protivnetne sposobnosti. Trenutno ne poznamo nobene naravne snovi, ki bi bila bolj močna in učinkovita pri zmanjšanju vnetja v telesu od kurkume, njeni učinki pa so znani že dolgo časa.

Ena izmed novih študij je pokazala, da kurkuma preprečuje mnoge vrste raka, kot so rak debelega črevesa, raka prostate in raka na možganih. Kurkuma pa ima le eno pomanjkljivost – težko se razgradi v prebavnem traktu, zato je idealna kombinacija za zdravljenje in preprečevanje raka mešanica v kombinaciji popra in ingverja. Poper po raziskavah povečuje učinkovitost kurkume za kar 200 odstotkov.

Andersonova še poudarja, da je za uspešno preprečevanje in zdravljenje raka potrebno popolno uničenje rakavih celic, zato je treba to mešanico uporabljati vsak dan, lahko tudi večkrat na dan. “Uporabljajte jo čim bolj pogosto pa svoji presoji in kakor vam prija” pravi Andersonova in dodaja, da uživanje nima neželenih stranskih učinkov.

Preberite si tudi, kako si lahko iz kurkume nredite zdravilno zlato mleko >>

WordPress Themes