Lemon & Baking Soda izkazalo, da je silen Healing Combination – PREVEDEL GOOGLE

ORIGINALNA STRAN – http://www.collective-evolution.com/2014/04/15/lemon-baking-soda-shown-to-be-powerful-healing-combination/

lemon_baking_soda

V času, ko so obrestne mere raka neverjetno hitro narašča, potrebo po alternativnih zdravljenj postaja še bolj izrazit. Raziskave, ki je postavljena v več različnih poti z enim podporo dr Marty Pagel, doktorat iz University of Arizona Cancer Center, ki bo test učinkov natrijevega bikarbonata (jedilne sode) za bolnike z rakom na dojki. On je prejel 2.000.000 $ nepovratnih sredstev iz National Institutes of Health (NIH), da bi našli za izvedbo študije.

Pomembna opomba razumeti pravico off od zgoraj katerokoli zdravilo za raka bodo različno reagirajo na različne bolnike in tudi za različne vrste raka. Tradicionalne metode lahko deluje tudi na nekatere vrste raka in strašno na druge. Enako lahko rečemo za razne naravnih zdravil. Na vrhu tega dejstva, stanje človeškega telesa, ki se zdravijo z bodisi metodo prav tako igra veliko vlogo. Ali imajo dostop do čiste ekološko pridelano hrano? Čisto vodo? Ali verjamejo in menijo, da lahko premagajo bolezen? Vse to so pomembni dejavniki pri vsakem zdravljenju.

Številne študije v preteklosti so pokazale, zanimivo, rezultati in vivo v zvezi z uporabo natrijevega bi-karbonata o rakavih tumorjev. Medtem ko je raziskava še ni v celoti končan v zadevi, prvi rezultati že kažejo nekatere velike učinke tumorja metastaz. To seveda spodbuja finančna sredstva za nadaljnje raziskave kot zgodnji znaki iščete dobro.

Dr Robert J. Gillies in njegovi kolegi so že dokazali učinkovitost sode bikarbone v alkalinizing območje okrog tumorjev pri miših. Dalo isti raziskovalci da bikarbonat povečuje tumorja pH in zavira tudi spontanih metastaz pri miših z rakom dojke. [3]

Lemon se je izkazalo, da vsebujejo anti-rakotvorne lastnosti, saj vsebuje limonoides, ki jih najdemo v številnih agrumov fitokemikalije. [1] Lemon se je tudi pokazalo, da ima močne anti-mikrobne učinke, ki so preizkušene na področju raziskav raziskuje idejo, da je rak zelo podobna gliva v telesu. [2] Pri zdravljenju raka kot glive, lahko različne metode, ki se uporabljajo, in nekateri so ugotovili, da lahko limona in bikarbona pomaga v boju proti glive povzročajo različne vrste raka.

Limone so učinkoviti tudi pri pomoči pri razstrupljanju telesa. Te so bogate z vitaminom C in pomaga vašemu telesu nevtralizira proste radikale celic poškodovali. Limonene, snov najdemo v limone tudi pomaga spodbujati pretok limfe, kar je pomembno pri odstranjevanju so rakotvorne snovi iz telesa. Šibka ali po opravljanju limfni sistem je velik del napredovanja bolezni.

Lemon se uporablja tudi za pomoč uravnavanje pH. So vzeta skupaj kot se verjame, da je limone eno najvarnejših načinov za uvedbo visoke alkalne snovi v sistem. Te metode zdravljenja so sposobni približati rakotvorne celice in jih uniči, ne uničuje zdrave celice. To je še en ključni dejavnik, kot je kemoterapija uničuje vse celice, ki vključuje zdrave narave.

Skupaj limone in sode bikarbone pomaga boriti rakaste celice ali bolezni v telesu, medtem ko pomaga povečati sposobnost telesa, da se počistiti, kar lahko povzroča bolezni na prvem mestu. Ob limono kot del vaše prehrane je prav gotovo zdrav in ob tej kombinaciji kot detox je lahko tudi koristno, tudi če nimate bolezen.

Ena metoda, ki sem jih našel za uvedbo tega v telesu kot pijačo je, da zmešate 1/2 čajne žličke pecilnega praška v 250 ml vode z okoli 1 polovice limone. Prosimo, da preverite v več receptov, ki lahko delajo za vas. Osebno sem prevzel to mešanico, če bom kdaj imel težave z želodcem ali je bil občutek, kot da bi lahko zbolela. To je bila zelo uspešna vsakič, ko sem jo uporabljajo. Seveda, vedno opravljate svoje lastne raziskave in preverite z zdravstvenim strokovnjakom, če želite.

Vir:

1. http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/bk-1994-0546.ch015

2. Raziskovalci preučiti človeško DNK iz različnih tkiv in organov za ugotavljanje in količinsko aflatoksinov DNK adukte. Takšne adukti se štejejo za dokaz prisotnosti mikotoksinov na določenem tkivu. Njihova ugotovitev? “Tumorskih tkivih imeli višje ravni aflatoksina-aduktom, kot ga je imel normalno tkivo iz istega posameznika.”

3. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19276390

soda/cancer študij http://drsircus.com/medicine/sodium-bikarbona, pecilni-ph-medicine

http://digitaljournal.com/article/323645

WordPress Themes