Kaj se zgodi s telesom, če pijete vodo z limono in medom?

Britanka Crystal Davies je bila do nedavnega ena tistih ljudi, ki je limonado z medom pila le, ko se je prehladila. A odločila se je, da bo za izboljšanje imunskega sistema vsako jutro spila ta energetski napitek. Preverite, kaj se je zgodilo po letu dni.

Ženska pije vodo - 1

Crystal Davies je leto dni vsako jutro na prazen želodec spila kozarec tople vode, v katero si je stisnila limono in jo osladila z žlico medu. Če je bila pred tem velika odvisnica od kave, saj ji je ves čas primanjkovalo energije, je po letu dni svojega eksperimenta priznala, da kave sploh ne potrebuje več, saj poka od energije. ‘‘S pitjem stisnjene limone in meda v topli vodi boste zamanjšali utrujenost in izboljšali imunsko odpornost,” je zatrdila v svojem blogu na spletni strani elephantjournal.com.

Kot pravi, danes kave ne pije več, saj se je na ta način zmanjšal nivo utrujenosti, izboljšala pa se ji je tudi prebava. Danes Crystal limono in med nosi s seboj tudi na potovanja in niti enega dne ne prične brez njiju. Pri tem pa poudarja, da je ključnega pomena, da napitek spijemo na prazen želodec, saj se tako bolje absorbira v telo.

WordPress Themes