JASNOVIDNOST S POMOČJO NIHALA

Nihalo naj bo tokrat tisti pripomoček, ki ti pomaga izluščiti vibracije vesolja in najti odgovore na svoja vprašanja. Z malo vaje lahko postaneš prava mala jasnovidka, preverjaš pa lahko tudi svoje vsakdanje odločitve in ugotoviš, kdaj ljudje okoli tebe govorijo resnico.

Nihalo naj bo tokrat tisti pripomoček, ki ti pomaga izluščiti vibracije vesolja in najti odgovore na svoja vprašanja. Z malo vaje lahko postaneš prava mala jasnovidka, preverjaš pa lahko tudi svoje vsakdanje odločitve in ugotoviš, kdaj ljudje okoli tebe govorijo resnico.

KAJ LAHKO UGOTOVIŠ Z NIHALOM?

Postaviš lahko pravzaprav katerokoli vprašanje, paziti moraš samo na to, v kateri obliki ga zastaviš. Nihalo namreč odgovarja samo z da, ne, ne vem in ne želim dati odgovora. Tako ti ne bo nič pomagalo, če rečeš na primer: »Ali naj grem ven z Mirkotom ali Jakobom?« Ali: »Kako naj izboljšam svoje življenje?« Poskusiš pa lahko takole: »Ali me Jakob ljubi?« »Bo v soboto sončno?« »Sem zadovoljna v zvezi z Mirkotom?« »Če se vpišem na tečaj drsanja, ali bom uspešna?«

Nihalo torej uporabi za to, da:

– najdeš izgubljene predmete,
-se laže odločiš,
– izbereš primernega partnerja,
– razumeš svoja podzavestna hrepenenja,
– dobiš da/ne odgovore o prihodnosti,
– oceniš situacijo ali človeka.

Kaj je nihalo?

Nihalo je starodavni čarni pripomoček, ki so ga uporabljali, da bi našli izgubljene reči, napovedali spol nerojenega otroka ali določili primeren datum za določen dogodek. V starem Egiptu so se z njegovo pomočjo odločali, kje posaditi pridelke, Rimljani pa so se ga posluževali v pretkanih zarotah proti cesarju. V zgodnjem 19. stoletju so rabo nihala razširili še na iskanje skritih mineralov ter podzemnih tunelov, vendar se tudi danes najpogosteje uporablja za napovedovanje prihodnosti, saj pravzaprav ni omejitev, kaj vse lahko razkrije.

KAKO DELUJE?

Nezavedni premiki roke povzročijo, da nihalo zaniha. Vzorci kozmične energije in tvojega nezavednega uma namreč sprožijo premikanje mišic, ne da bi se tega zavedela. Prav zato imaš lahko tako dostop do vsega nezavednega znanja v sebi, vsi odgovori prihajajo iz univerzalnega vira skozi tvoje nezavedno. Najboljše odgovore lahko dobiš, če si popolnoma objektivna. Če sprašuješ po tistem, kar si najbolj goreče želiš, so rezultati lahko odraz tvoje želje. Ker čustvena vpletenost lahko popači odgovor, poskusi biti čim bolj odkrita s seboj, preden začneš.

IZBIRA NIHALA

Na tržišču jih je veliko, predvsem kristalnih. Za prvo silo in dokler ne veš, če se boš s tem resno ukvarjala, pa lahko vzameš tudi verižico, ki ti je všeč, na kateri naj bo večji obesek. Pomembno je, da ti je všeč. Z vajo boš ugotovila tudi, katera dolžina verižice ti najbolj ustreza.

NAVODILA

Sedi pri mizi in nasloni komolec nanjo. Verižico primeš med palec in kazalec, približno 30 cm pred sabo. Ne prekrižaj nog pod mizo, da bo energija tekla. Zanihaj, da dobiš občutek. Nato postavi vprašanje, katerega odgovor že nedvoumno veš, na primer: »Ali sem ženskega spola?« Nihalo se bo odzvalo in se zavrtelo v eno smer, ti pa veš, da je nihanje v to smer odgovor da. Če ti ne gre takoj, se umiri in poskusi znova. Ne premikaj roke ali zapestja!
Odgovor da ni za vse enak, zato moraš skozi zgornji postopek. Ko prepoznaš da, postavi znana vprašanja še za ostale tri odgovore – ne, ne vem in ne želim dati odgovora. Smer nihanja potem drži za vse življenje, čeprav jo je dobro znova preveriti po dolgih premorih, saj se tvoja notranja energija z leti spreminja.

KAKO POSTAVITI VPRAŠANJE?

Pri začetnem poskusu uporabi vprašanja z znanimi odgovori: Ali sem ženska? Ali mi je ime Maja? Ali imam psa? Sprašuješ lahko naglas ali tiho, v glavi. Ko določiš smeri, začni postavljati vprašanja o tistem, česar še ne veš. Lahko vprašaš, kateri poti bi bilo dobro slediti, na primer: »Naj se vpišem na dramski krožek?« »Ali je bolje, da se vpišem na francoščino?« Lahko si pomagaš z dodatnimi vprašanji: »Ali bi bila pri francoščini bolj uspešna kot pri dramskem krožku?« Nadaljuješ lahko z vsem mogočim: »Bo jutri dober dan zame?« »Je Jure zaljubljen vame?« Pri slednjem pazi, da ne prenašaš svoje želje v odgovor.

NAPOVEDOVANJE PRIHODNOSTI

Tvoje zaznavanje prihodnosti je zelo subjektivno. Če imaš želje, potrebe in dvome, jih preslikuješ v prihodnost. To pomeni, da moraš pri delu z nihalom ostati zelo odkrita s seboj. Po drugi strani pa ti nihalo lahko pomaga sprejeti odločitve o stvareh, o katerih še nisi povsem odločena.
Vedno sprašuj čim bolj natančna vprašanja, lahko tudi, če je nekdo tvoj dober prijatelj in kako bi se ujela v zvezi z določenim fantom. Po prvem zmenku z njim lahko vprašaš: »Mu lahko zaupam?« »Je primeren zame?« »Mi bo zvest?«

IZGUBLJENI PREDMETI

Lahko poiščeš nekaj, kar si resnično izgubila, ali naj nekdo za vajo skrije določen predmet pred tabo. Vprašaj nihalo, če je predmet pri tebi doma. Nato zoži iskanje po posameznih prostorih. Ko določiš sobo, sprašuj vedno bolj natančno – »Je na mizi?« »Je pod posteljo?« »Je v omari?« Vadi in opazuj rezultate.

PREVERI ODNOSE

Na poseben način lahko ugotoviš tudi, kakšen odnos imaš z nekom, kar je še posebej koristno na ljubezenskem in prijateljskem področju.
Izberi dva enaka kovanca. Položi ju na mizo, malce narazen, med njima naj visi nihalo. Čez nekaj časa bo začelo nihati od enega do drugega. To pomeni, da sta v harmoničnem odnosu drug do drugega ne glede na to, ali se jima nihalo približuje s krožnim gibom ali ravnim. Pomembna je smer nihanja, potekati mora v smeri od enega kovanca k drugemu, sem ter tja.
Nato zamenjaj enega od kovancev z nekim drugim predmetom, na primer s svinčnikom, prstanom, kamnom … Ponovi postopek. Opaziš lahko, da se zdaj nihalo odziva drugače. Predmeta si nista sorodna. Zdaj pa prenesi svoja spoznanja na vprašanja o človeških odnosih.
Če greš recimo na prvi zmenek z nekom in ne veš, kako se bosta ujela, napiši vajini imeni vsako na svoj enak košček papirja. Položi ju na mizo, približno 13 cm narazen. Možnosti so: nihalo se bo premikalo od enega do drugega, krožno ali v črti, kar nakazuje harmonijo odnosa, sorodnost in razumevanje. Če miruje in se ne premakne nikamor ali se premika stran od kovancev, niha med njima naprej in nazaj, ne pa proti njima, to kaže na težave in ne preveč prijeten prvi zmenek.

Tako, navodila imaš in lahko začneš. Pomembno pa je, tako kot pri vsaki stvari, da se ne samo hitro navdušiš in potem odnehaš, ampak vztrajaš, vadiš in se vedno bolj izpopolnjuješ v tehniki. Tako se lahko dokoplješ do res izrednih sporočil svoje podzavesti in pokukaš v prihodnost! Pa srečno!

WordPress Themes