Izgleda, da so nekateri ljudje preprosto imuni na raka

To velja tudi za nekatere ljudi na severu Indije.
V naslednjih vrsticah odkrijte njihovo skrivnost.
Dragi prijatelj!
Pred stoletjem je angleški zdravnik slučajno naletel na izolirano pleme s severa indije. Sedem let je živel s člani te skupnosti, saj je želel odkriti skrivnost železnega zdravja, članov tega plemena. Ta zdravnik je svoja odkritja objavil leta 1921 v delu, ki ga je izdala Oksfordska univerza.Ta zdravnik je napisal, da je bilo pleme nepremagljivo v “neodvisnosti od bolezni”. Rak jje bil med temi ljudmi nepoznan . Zdravnik je odkril, da je bila pričakovana starost pripadnikov tega plemena neverjetno velika. Odkril in, da je imela prehrana posebno vsebino: V glavnem so se prehranjevali z živilom, ki je bogato s hranljivimi snovmi. Za Čuda Evropejci to živilo mečemo v smeti.

Zakaj? Ker nihče ne ve, da je hranljivo in dobro za zdravje! a za zdravlje! Izgleda, da je bil edina izjema ameriški predsednik Bill Clinton. Leta 2004 je prestižna publikacija v ZDA, Wall Street Journal, objavila članek, v katerem je opisan skrajno nenavaden Clintonov prehrambni običaj. Po navedbah v tem članku se je Clinton hranil s točno tem živilom, ki so ga drugi Američani navadno metali v smeti. Morda ga je to ozdravilo raka, a da tega še sam ni vedel.

To živilo je popolnoma užitno, aromatično, nestrupeno in zelo hranljivo! Ko vanj zagrizeš, začutiš močno aromo, ki jo morda prepoznate tudi v nekaterih priljubljenih pecivih, ki jih imate radi.
Lahko se vprašamo: Če lahko to živilo, ki ga ljudje običajno mečejo v smeti, prehiti raka, ga morda lahko tudi ozdravi? Preberite sami…

Neki zdravnik pacientu, ki je imel raka v končnem stadiju:
„Čestitam, zdravi ste!”
Sredi sedemdesetihletje raziskovalec v znanem inštitutu, ki je raziskoval tretmaje proti raku, večkrat pokazal, data to živilo ni strupenoin zmanjšuje tumorje. Kasneje vam bom povedal, kako je ta bolnica hotela preprečiti njegova raziskovanja, aše prej vam bom povedal, kako zdravilo deluje na ljudi.Kot zdravniki običajno pravijo, da je tumor terminalen, ko se iz izvornega tumorja razvije na naslednjo stopnjo.

Osebno mi je znan primer nekeosebe iz tujine, ki je imela terminalni stadij raka in je rekla, da nima česaizgubiti in,da bov preostalem času poskušalato novo nestrupeno zdravilo. njenzdravnik joje, s svojimi besedami, obsodil na smrt. Rekel jije, da jije ostalo leše nekajmesecev življenja. Pacient je odklonil kemoterapijo in namesto tega,jeiskal naravne alternative.

Naletel je na zdravilo, o katerem govorim v tej knjigiin prebral o preprečevanjuraka z metodo, ki izvira iz Indije. Nekajmesecev kasneje mi je ta oseba – reformatorski duhovnik – napisala: “Napravil sam raziskavo krvi,19. oktobra 2010sem opravil analizo krvi, in onkolog mi je dejal: Čestitam! Zdrav si!”Za svojo ozdravitev sem se zahvalil bogu.Naslednjih 31 različnih raziskav je potrdilo diagnozo. Ozdravil sem se. Moje se je osvobodilo raka! In to kljub temu, da sem 12. aprila istega leta prejeldiagnozo: rak na debelem črevesu v končnem stadiju, ki se mije razširil na limfni sistem.”To je svež primer. Zdravniki stavijo na največ 5 let življenja.

Čez nekaj trenutkov vam bom pokazal, da je številnim osebamuspelo premagati to smrtonosno bolezen in živeti še več desetletij. Težko verjeti? Mogoče. No, za zdaj mi ni treba verjeti – dokler na lastne oči ne vidite dokazov. Vse, karod vsa želimje, da zadržite svoje nezaupanje, dokler vam ne pokažem dokazov, ki vključujejo tudi fotografije. Dovolite mi, da vam na kratko pokažem, kako lahko ta knjiga ljudem pomaga tako,kot je pomagala omenjenemu duhovniku.

Sem avtor knjige, ki prinaša alternativo. Ker nisem zdravnik, vam lahko svobodno povem resnico glede možnosti zdravljenja raka.
Ko mi je rak vzel sedem članov družine vključno z mamo in očetom, o njem nisem vedel skoraj ničesar!

Nikoli ne bom pozabil igrivih očisvojega očeta, njegovega nasmeha in vitalnosti. Zelo težko sem sprejel diagnozo raka na debelem črevesu. Z metrom in 90 cm ter 94 kilogrami je bil pravi moški. Močan in pogumen. Živel je življenje brez pretiravanja. Ni kadil, bil je športnik in se je pravilno prehranjeval. No, kljub temu se je njegovo telo postopoma posušilo in v 52. letu, leta 1997 je umrl zaradi posledic raka.

Dragi prijatelj!
Moje ime je Sergiu inželim si, da ne bi trpelzaradibolečin, skozi katere smo šli z mojo družino.
Moji soprogi so, diagnosticirali rakanedolgo zatem, ko sva praznovala 25. obletnico zakona, diagnosticirali raka.
Rekli so nama, daob počasnem odzivanju obstaja velikanevarnost smrti, če ne bova hitro reagirala.Bila sva presenečena. Ker je moja žena celo življenje uživala zdravo hrano, je bila zadnja oseba, za katero bi pomislil, da lahko zboli za rakom.
Nisva bila pripravljena na vse medicinske odločitve, ki sva jih morala sprejeti,zatonisva imeli časa, da se odločiva, kaj storiti.
Slišala sva o nekaterih alternatinvih tretmajih,a o njih nisva vedela veliko. Ko sva o njih povprašalazdravnike, so nama rekli, da je edina možnost operacija, kemoterapija in verjetno obsevanje.
Ko se je ta mora končala, sem začel odkrivati nove obetajoče metode, za odpravljanje raka s telesa. No, bilo je prepozno, saj je moja žena v tem obdobju podlegla bitki z rakom.Nihče ne bi smel doživeti česa takega.
Odkril sem številne stvari o alternativnih tretmajih proti raku in nadaljeval semiskanje, saj sem želel pomagatinekaterim prijateljem, ki so bili isto bitko. Več, kot semraziskoval, bolj Šokiran sem bil nad dogajanjem.Postajal sem vedno bolj besen, da tega nisem odkril prej!
Tako sem spoznal, da obstaja več sto razpoložljivih možnosti,a medicinskain farmacevtska industrija ne želita, da bi mi o tem kaj izvedeli
Malo sem vedel O bolezni, ki mi je pokosila družino, sem vedel malo.
 • Naslednjo pomlad so zaradi raka umrli starši mojega očeta.
 • Leto kasneje nas je iz istega razloga zapustil bratranec.
 • Čez dve leti (1999) mi je zaradi raka umrla ena izmed babic in v avgustu istega leta še njen mož.
 • Leta 2004 nas je za vedno zapustila mama.

Mamina smrt je bila kaplja čez rob! Verjamem, da se življenje mojih dragih ni končalo predvsem zaradi raka, temveč zaradi strupov in barbarskih tretmajev, ki so jim bili podvrženi. Govorim o obsevanjih in kemoterapijah, radioaktivnih opeklinah in kemijskih strupih.

Moji bližnji so umrli, ker so poslušali zdravnike in sledili njihovim nasvetom. Umrli so, ker niso izstopili iz vrste, da bi videli dalje od običajnih metod zdravljenja, niso videli naravnih zdravil.

O teh zdravilih niso vedeli ničesar,
VEDEL NISEM NITI JAZ!

Ko sem bil računovodja, mi ni padlo na pamet, da bom napisal najbolj prodajano uspešnico, ki bo mnogim pomagala, da se ozdravijo raka. Šele ko se je poslovila moja mama, sem začel iskati naravne odgovore in zdravila. Med svojim raziskovanjem sem naletel na šokantno podrobnost, ki Američane drži v mraku neznanja o naravnih zdravilih proti raku. Nestrpen sem, da vam predstavim informacije, ki bi vam lahko pomagajo. Obstajajo alternative trpljenja zaradi nevarnih tretmajev v bolnicah. Sam sem živi dokaz.

Zdravniki v ZDA rakaste celice ubijajoz uporabo zdravila iz INDIJE

Leta 1930 so zdravniki znane Ameriške univerze(Kalifornijskauniverza v San Francisku) paciente z rakom začeli zdravitiz zdravilom, ki sem ga omenil na začetku tega pisanja – s severa Indije. Takrat so ameriške oblasti dopuščale takšne terapije. V 40. in začetku 50.let so ti zdravniki nadaljevali raziskavez uporabo iste naravne stvari. Ni strupena in ubija rakaste celice.No, ta skoraj brezplačna terapija je že takrat predstavljala grožnjo bolnišnicam, kitemeljijo na kemoterapiji zaogromnafarmacevtska tržišča. Tako je farmacevtska industrija zaposlila dva znana zdravnika tistega časa,z nalogo, da uničitazaupanje v zdravilo iz Indije. Morda vas zanima, da je ameriška tobačna industrija plačala ta ista dva zdravnika dolarjev na glavo50.000 dolarji, da sta pozitivno govorila o tobaku. Ti zneski so veliki še danes, a v tistem času so bili pravo malo bogastvo. Lahko, ali ne mi verjamete, da sta tazdravnika tako govorila o cigaretah: „20 cigaret na dan raka pljuč odpelje stran”.

In leta 1953 sta ta dva zdravnika, ki sta reklamirala cigarete, objavila svoja odkritja o naravnem zdravljenju raka kjer sta na slab glas spravilaindijsko zdravilo. Trdila sta, da zdravilo ni učinkovito. Njuna objava je bila neiskrena, enako kot pripombe o tobaku in pljučnem raku. Verjetno ne boste presenečeni, če vam povem, da jeeden izmed tehdvehzdravnikov umrl za posledicami rakana pljučih. Drugi je umrl v požaru, ki je bil verjetno povzročen s cigareto, ki jo je kadil v postelji. Božja pravica? Kaže že tako!

Interesne skupine odpuščajo zaposlene, ki objavijo resnico o zdravljenju raka!

Kot sem prej povedal, je v 70-tih neki raziskovalec v znani bolnišnici v ZDA na mišihizvajal poskuse o zdravljenjurakana miših.V večini primerovje odkril, da naravno zdravilo iz Indije deluje in zmanjšuje tumorje. Mladi idealist je nervoznočakal na objavo svojega članka, v katerem bi objavil medicinsko revolucijo.Za tem je doživel šokantno izkušnjo! Njegovinadrejeni so mu svetovali, naj takoj preneha s pisanjem te zgodbe. Samje na svoje oči videl rezultate raziskovanja. Delovalo je brez napake!Tedaj so šefi naznanili, da laže. Seveda so vztrajali, naj napiše članek, v katerem bo zapisal, da naravno zdravilo ni učinkovito in ni koristno. Zdi se, da so njegovi šefi imeli nasprotne interese: finanančne zveze s kemoterapevtsko industrijo.

No, ta raziskovalec ni mogel lagati o tsvojem resničnem znanju . Namesto, da bi naredil, kot so mu svetovali in naročali šefi, je objavil vse, kar je vedel o tretmaju iz Indije. Kmalu za tem je bil odpuščen.

Ne verjamite ničemur drugem! Kemoterapevtska industrija je smrtno prestrašena zaradi tega naravnega zdravila s severa Indije. Če bi postalo zdravilo široko znano, bi to pomenilo nenaden konec njenih nesramnih dobičkov,ki temeljijo na neučinkovitem zdravljenju.

“Želim si, da bi za to knjigo vedela prej, sajje moja mama zbolela za rakom.”

Auh! Ta knjiga je polna informacij, o katerih do zdaj nisem vedela nič, a knjiga je lahko berljiva in razumevajoča! Sedaj uporabljam nekatere ideje, ki so v njej zapisane. Obenemse poskušam ozdravitikandidoze, druge „neozdravljive“ bolezni! Že vidim izjemne rezultate!
Želim si, da bi za to knjigo vedela prej, sajje moja mama zbolela za rakom.Prepričanasem, da bi preživela. Zahvaljujem se vam, ker ste objavili ta material, čutim, da smo že prijatelji!

M.D.
“Popolnoma presenetljive informacije! Želim si, da bi za nekaj preprostihrešitev iz knjige vedela, ko sem bila stara 20 let”!
Ne morem se vam dovolj zahvaliti za ta skrajno dokumentarni material, ki sem ga nedavno prejela!
Odkar sem stara 40 let, sem pazljiva na raka. Kakšne neverjetne informacije! Verjamem, da biknjiga morala biti obvezno branje za vsakega posameznika. želim si,da bi za nekaj preprostih rešitev iz knjige vedela, ko sem bila stara 20 let!

Hvala!”
I.S.

Neverjetne zgodbe o nekaterih “obsodbah na smrt”, ki so se spremenile

Leta 1975 je 48 -letni gradbeni delavec prišel v bolnico v Los Angelesu z eno izmed najhujših oblik raka, ki obstaja: oralno-faringialni rak. Namesto, da bi privolil v operacijo, ki bi ga znakazila do konca življenja, je uporabil zdravilo iz Indije. S pomočjo soproge se je ozdravil raka in živel še 26 let.

Povedal vam bom še bolj čudno zgodbo. Leta 1986, so 18 – letnemu dečku diagnosticirali neko redko ubijalsko vrsto raka- tumor Askin. Odkar je bila bolezen odkrita, so zdravniki vedeli le za 20 takšnih primerov na svetu. Zaradi te bolezni je vseh 20 bolnikov tedaj umrlo. Izgledalo je kot, da deček nima nobenih možnosti. Zbolel je za boleznijo, ki je imela 100 % smrtnost! No, slišal je za to zdravilo iz Indije in se odločil, da ga preizkusi.

V razgovoru, ki ga je imel leta 2009, star skoraj 23 let, je povedal, da se mu od diagnoze naprej bolezen ni več ponovila in, da je popolnoma zdrav. No, ozdravil se ni s srečo.To zdravilo iz Indije je dolgoročna stava.
Mladi človek je bil tako navdušen, da je ozdravel, da je želel vsem priporočiti svojo rešitev, a zdravstvene oblasti in farmacevtska industrija, sta ga preganjali in mu nista dovolili promocije tega zdravila.

Zarota, ki svet drži v mraku

Mogoče ne verjamete temu, kar vam govorim. A to ni edini način, temu raka. Obstaja več naravnih rešitev. Na razpolago nimamo le ene, ampak več rešitev za zdravljenja raka, a oblasti jih vse drastično preganjajo. Oblasti so preveč umazane, preveč zainteresirane, da molčijo in prikrivajo težavo.”

Razmislimo: V Ameriki pacient z rakom za tretma plača od 350.000 do 850.000 dolarjev! Zamislite si, kaj to pomeni! In, kaj bi prenehanje takega zdravljenja pomenilo za ljudi, ki zaradi tega znatno služijo. Kaj to pomeni za vse zdravnike in ustanove, ki so odvisni od tega denarja!

Dovolite mi, da vse to dokažem. Zdravilo za kemoterapijo erlotinib stane približno 3.000 evrov mesečno! Oblasti so ta tretma proti raku odobrile, saj pravijo, da so dokazali, da je stopnja preživetja narasla za 12 dni. Vem, da je težko verjeti, a je resnično. Najbolj žalostno je, da ima kemoterapija grozljive sekundarne učinke. Drugo zdravilo za kemoterapijo stane približno 9.000 evrov mesečno, saj stopnjo preživetja poveča za šest tednov. Rekel bi ŠEST TEDNOV pekla. Ta zdravilo povzroča grozen občutek.

Mislite, da je nekaj boljše, kot nič? Pomislite še enkrat!

Če mi verjamete ali ne, je preživetje med pacienti, ki se zdravijo s kemoterapijo in obsevanjem, je enako kot pri pacientih, ki se sploh ne zdravijo! Se sploh zavedate, da sta po petih letih po zdravljenju živa le dva odstotka ljudi, ki sta preživela četrto stopnjo bolezni? To pomeni, da drugih 98 umre! Govorim o neverjetno veliki ceni, ki pri življenju ohranja to prevaro. Profit farmacevtske sfere izvira iz tega, da ljudi z rakom preprosto zastrupljajo.

Lani jo je naročilo preko 5000 ljudi v Sloveniji!

Preko 5000 Slovencev je lani uspešno uporabilo ta program!

Na zemljevidu smo pravzaprav označili kupce na Hrvaškem. Poglejte spodaj! Na žalost nismo mogli vključiti tudi kupcev v tujini, saj bi bil zemljevid prevelik.

13/6/2015
Naslednjih 100 izvodov si lahko zagotovite z velikim popustom. Če naročite zdaj, boste plačali samo:
Plačaj samo:
35 €
Izvodi, ki se lahko dobijo pa znižani ceni:
100
19
Zadnja prodaja dne:
23.9 €
Redna cena 35 €. Danes: 23.9 €

Igralec Patrick Swayze je bil zastrupljen s kemoterapijo

Verjetno ste videli grozne slike igralca Patricka Swayzeja znanega po filmu „Umazani ples ” (Dirty Dancing), na katerih je vidno, kako je zaradi strupenih zdravil izčrpan in izsušen. Videti je, kot da je pobegnil iz koncentracijskega taborišča. Umrl je pri le 57-ih letih.

V Hollyvoodu se lahko sliši glasove, da je resnični vzrok Swayzejve smrti zastrupitev med kemoterapijo. Igralka v komedijah, Suzanne Somers, pravi: “Vzeli so tega sijajnega moškega in vanj nasuli strup. Zakaj mu niso pomagali z nutritivnimi točkami in, zakaj niso iz njegovega telesa spravili strupov? O tej temi ne želim spodbujati razgovorov. A verjamem, da smo priča epidemiji.”

Kot verjetno veste, če ste brali časopise, se je tudi ta igralka pred leti borila z rakom. Ko so ji zdravniki rekli, da bo morala za odstranitev raka na dojkah izvesti kemoterapijo, jih je zavrnila. Namesto tega je izbrala naravno pot. Zdravniki so nasprotovali njeni odločitvi, a dokazala jim je, da se motijo.
Danes je igralka ena izmed najbolj zdravih hollywoodskih zvezd in pri 60-ih letih še vedno izgleda izjemno. Verjetno bi bila, če bi privolila v kemoterapijo, kot so ji svetovali zdravniki, danes že bila na onem svetu.

Nekateri zdravniki, ki so pristaši naturistične ali alternativne medicine, pravijo, da je kemoterapija nevaren placebo. Sprašujejo se, koliko ljudi bo še moralo umreti, da se ta norost ustavi. V knjigi, ki sem jo napisal, boste prejeli popolne informacije o naturalističnih načinih zdravljenja raka kože.

Lahko informacije v moji knjigi ozdravijo vsako obliko raka? Zagotovo ne morejo! Niti eno zdravilo ni 100% uspešno v vseh primerih. Toda zdravilo s severa Indije je eno izmed najmočnejših na svetu, ki nam je na razpolago v boju proti raku. Ozdravilo je paciente, ki so jim njihovi zdravniki dali le še nekaj tednov življenja. Ti pacienti so svojim zdravnikom pokazali, da so se zmotili.

Kako deluje tretma s severa Indije

Nisem zdravnik in o tem zdravilu s severa Indije, ki ubija rakaste celicene bom govoril zapleteno ali prefinjeno.Toda navedel bom druge koristi tega zdravila: rešilo vas bo bolečin in zmanjšalo arterijski tlak.
Ko boste prežvečili to zdravilo posebne arome, bodo njegove vsebine stekle po vašem telesu. Ko se bodo srečale z encimi, ki ležijov bližini rakastih celic, se bo tretma začel, sajzdravilo osvobodi snovi, ki ubijajo rakaste celice preko benzaldehida, ki ima tudi anestetične lastnosti.

Naravno zdravilo proti bolečinam

Oseba, ki je preživela raka, je po uporabi tega tretmaja rekla: “Od dne, ko sem začel uporabljati to alternativno metodo zdravljenja, nisem vzel niti ene tablete proti bolečinam, pa me vseeno ni več nič bolelo.” Če imate ali nimate raka, lahko to naravno zdravilo poskusite v primeru, da vas kar koli boli.Stane tako malo, da ga mnogi Američani mečejo v smeti, čeprav bi jih lahko ozdravil številnihbolezni.Hkrati to zdravilo zmanjšuje arterijski tlak. Zdrave celice vsebujejo encim, ki druge snovi pretvori tako, da jih lahko odstrani iz telesa, kar privede do zmanjšanja arterijskega tlaka. To naravno zdravilo je prineslo upanje v mnoge domove širom po svetu!

Zdravnik mu je dal le še leto življenja- čez nekaj tednov je rak izginil!

Pred nekaj leti je George odšel do zdravnika na rutinski pregled, ki ga je zahteval njegov delodajalec. Sprejel je žalostno novico, da bolehaza rakom. Zdravniki so mu predlagali operacijo, ato je pomenilo, da bi mu odrezali pol ušesa in opravilioperacijo na vratu. Povedali so mu, da bo v nasprotnem primeru živel le še leto dni.
“Domov je prišel prestrašen”, pravi njegova žena Monica. No, namesto da bi poslušal nasvete zdravnikov, je začel na spletu iskati alternative. Naletel je na čudežnozdravilo, ki je opisano v moji knjigi in začeljeraziskovati. Naletel je natočnoto knjigo in jo shranil v računalnik ter začel brati.
“Ni želel operacije!, mi je pisala Monica. “Tisto, kar ga je prepričalo, da je poskusilz alternativo, je bila informacijo o korupciji in lakomnosti tako imenovanega zdravstvenega sistema, prehrambneindustrije in javnih industrij, ki bi teoretično morale braniti naše zdravje.”

Po sledenju nasvetov iz knjige je George ponovnoobiskal zdravnika za novi pregled. Soproga mi je napisala: “Enostavno niso našli nič. Slikali so ga, skenirali so ga, da bi našli raka. A ni bilo ničesar več. Rak je izginil!”

Monica nam je pojasnila: “Tisto, kar še posebej cenim v knjigi Rak – poglejte dalje od privida! je, da joje lahko razumljivapri raziskovanju na področju nefarmacevtskih preventivnih tretmajev proti raku. Zahvaljujemo se vam za to knjigo in priporočili jo bomo vsem, ki nas bodo želeli poslušati.”

“Trdno verjamem, da bi rak in številne druge bolezni izginil v nekaj letih.” (in številne druge bolezni izginile v nekaj letih, če bi te informacije poučevali otrokom v šolah.)

Ravno sem prebral vašo knjigo in lahko samo rečem, da sem navdušen, nad količino informacij v njej.Trdno verjamem, a tudi druge bolezni izginil v nekaj letih..( in številne druge bolezni izginile v nekaj letih, če bi te informacije poučevali otrokom v šolah.)
Vsaka oseba, ki skrbiza svoje zdravje, bi morala takoj prebrati knjigo in uporabiti informacije z nje, če želi uživati v dolgem in srečnem življenju!
Zahvaljujem se vam za hrabrost, da ste informacije ponudili vsem. knjigo sem naročiltudi za svoje prijatelje in svojce!

G.M.
“Izgleda, da je odgovor medicine vednoisti “izreži in odpravi”, kar ni tako učinkovito kot naturistični tretmaji, opisani v tej knjigi!”

Žal mi je zaradi izgub in bolečin, ki ste jih doživeli v vaši družini. Knjiga “Naravna živila in zdravila proti raku”predstavlja izjemen prispevek. Izvrstno predstavlja realne situacije in koristne informacije.
Imel sem veliko dobrih prijateljev, članov družine, ki so se borili z rakom, in moram reči, da mislim, da je odgovor zdravnikov vedno isti “reži in razparaj”, kar je zelo bolno in ne tako učinkovito, kot so naturistične kure opisane v tej knjigi. Vsem izmed nas ste naredili veliko uslugo!
Še enkrat velika hvala za to izobraževalnoknjigo! Priporočil sem jo mnogim prijateljem, ki so mi sedaj hvaležni!

P.D.
Mail nekega bralca:

Še eno sporočilo z e-maila:

Kaj vsebuje knjiga
“Naravna živila in zdravila proti raku”?

To je samo nekaj vprašanj, o katerih se govori v tej knjigi.

Ob branju knjige spoznajte še nekaj bolj fascinantnega!
 • Najboljši način, da se rešite rakastih celic je, da jih preprosto razgradite (str. 132)
 • „Ali razveselite svojega otroka ali pa boste videli!” Preberite šokantno zgodbo o medicinskem terorizmu proti 12- letnemu otroku in njegovim staršem (str. 80-81)
 • Specialist o zdravljenju raka na mozgu: “Nikoli se ne bi obseval, če bi imel raka na mozgu” – kljub temu, da ta tretma predpisuje svojim pacientom (str. 66)
 • Kemoterapevt, ki je zbolel za rakom, je svojim kolegom rekel: “Naredite kar hočete, a ne pristajam na kemoterapijo!” (str. 71)
 • Pustite čredo volku: Kako zdravniki, ki uporabljajo konvencionalno medicino, skoraj jamčijo, da se ne boste izvlekli. (str. 77)
 • Osebni zdravnik bivšega ameriškega predsednika Johna F. Kennedya si je raka ozdravil z naravnimi tretmaji, ki jih lahko pripravite tudi doma. Kakšen je ta tretma in, kako ga lahko izvedete. (str. 136-138)
 • Zdravnik, ki izvaja alternativno medicino in ima stopnjo ozdravitev 93% med svojimi 32.507 pacienti! To močno škodi statistiki konvencionalne medicine, ki je uspešna samo 2% (str. 132)
 • Naravno zdravilo proti raku, ki vibrira do uničenja rakastih celic na način, s katerim operni pevec razbije kozarec s svojim glasom – ne da bi poškodoval zdrave celice. (str. 51)
 • Večkratni Nobelov nagrajenec odkriva naravno zdravilo, ki je pozdravilo njegov zadnji stadij raka bolj, kot kateri koli drugi tretma. (str. 119)
 • Zakaj morate uživati to živilo proti raku, ki je opisano tudi v Bibliji! (str. 246)
 • Mineralna snov, ki deluje na postopek razvoja rakastih celic, in jih izstrada do smrti! Ni drag in preprosto ga je kupiti. Bez stranskih učinkov (str. 127)
13/6/2015
Naslednjih 100 izvodov si lahko zagotovite z velikim popustom. Če naročite zdaj, boste plačali samo:
Plačaj samo:
35 €
Izvodi, ki se lahko dobijo pa znižani ceni:
100
19
Zadnja prodaja dne:
23.9 €
Redna cena 35 €. Danes: 23.9 €

Kako postati imun na raka?

Vse, kar želim pokazati vam in vašim dragim je, kako se raka lahko ubranite in kako se izognete bolečinam.
Želim, da uživate isto zadovoljstvo, v katerem živim jaz.

Dovolite mi, da napravim analogijo: zakaj ne zagori ravno vsakič, ko nekdo v gozdu odvrže ogorek? Zato, ker je pomembno, kam pade. Če ogorek pade na zemljo ali pot, bo ugasnil in tako se ne bo razvil v plamen, ki ga veter lahko razširi. Enako se ne bo nič zgodilo, če ogorek odvržete v dežju ali vlažnem vremenu. Toda, če pade ogorek v suho travo ali listje, je to lahko dovolj, da zgori cel gozd.

Druga primerjava: Dokler v avtu ne gori rdeča luč, ki bi opozarjala na težave motorja, lahko mirno vozite. Ko pa se rdeča lučka prižge, postanete vznemirjeni. Na 95. strani moje knjige boste spoznali, kateri pokazatelj vas opomni na vzburjenje zaradi raka, ki se tiče vas ali vaših dragih. Milijoni ljudi po celem svetu živijo, ne da bi vedeli, kaj bo z njimi in to je nevarno.

Še več, na strani 966 bo navedeno, kaj morete storiti, da se rdeča lučka ne bo prižgala. Tedaj se lahko umirite. Ni vam potrebno skrbeti.

Knjiga je napisana tako, da jo je preprosto razumljiva in obvladujoča. Da bi bili prepričani, da imate vse razloge, za takojšen nakup in branje, prevzemam vsa tveganja in vam nudim trdno jamstvo!

Če knjigo naročite danes, imate 30 dni za branje in upoštevanje nasvetov iz tega priročnika. Pričakujem, da boste prebirali in uporabili številne zapisane koncepte, da bi bili v čim krajšem času ponovo postali zdravi. Morali bi čutiti, da ste izvedeli informacijo, ki je vredna mnogo več kot majhne investicije!

Če ne boste zadovoljni, zahtevajte vračilo in brez vprašanj vam bomo vrnili denar.


hrana-proti-raku.com
Če naročite izvod, boste kot BONUS brezplačno prejeli
knjigo: “Super živila za super zdravje!”

5 Euro BREZPLAČNO!
Ugodnosti:

 • “Super živila” je naziv, ki se danes široko uporablja, za opisovanje živil s fito-hranili, ki nam prinašajo velike koristi
 • 24 super živil, ki utrdijo imunski sistem v kratkem času
 • Njihovi številni koristni učinki za zdravje
 • Mnogi drugi nasveti, za preprečevanje neuravnotežene prehrane
In to ni vse! Dobili boste tudi
knjigo: “101 metoda za ohranjanje mladosti”

5 Euro BREZPLAČNO!
Ugodnosti:

 • Ta knjiga vsebuje serijo nasvetov, da se naučimo imeti vse, kar si v svojem življenju želimo.
 • Kako se zdravo prehranjujemo?
 • Metode odstranjevanja strupov
 • Odstranjevanje stresa in nespečnosti
 • Vzdrževanje zdravega srca
 • Kako vedno dobro izgledati in se dobro počutiti
Dobili boste tudi
knjigo: Zdravje dostavljeno na domač naslov!

5 Euro BREZPLAČNO!
Ugodnosti:

 • Ni vam treba porabiti veliko denarja, da bi bili zdravi. Navedeni so tudi nekateri nasveti za zdrav življenjski stil z gibanjem in primerno dieto.
 • Učinkovite metode za hujšanje, ki jih lahko izvedemo doma.
 • 9 temeljnih pravil za novi začetek pri zdravju
 • 9 učinkovitih telesnih vaj, ki jih lahko izvajamo doma

Redna cena 35 €. Danes: 23.9 €
Izvodi, ki se lahko dobijo pa znižani ceni:
100
19
Zadnja prodaja dne:
13/6/2015

PS
Tukaj je mogoče najboljši razlog, da kupite mojo knjigo:Kar vam bo na razpolago omogoča duševni mir . Zakj bi bili zaradi raka zaskrbljeni? Zakaj bi nemočno gledali svoje bližnje, kako se mučijo? Zavzemite položaj, v katerem lahko nekaj storite za svoje prijatelje in svojce. Za svoj duševni mir. NAROČITE TAKOJ!

Ponudba je odvisna od dostopnosti od: 01.6.2015 – 01.7.2015

WordPress Themes