INTERNET NA TV – SUPER

Pretvornik za povezovanja TV-ja na internet

Zakaj bi uporabljali televizor in računalnik posamično?

Imate televizor z visoko ločljivostim zaslonom, vendar brez možnosti povezovanja na splet? Želite biti trendy in brskati po internetu, medtem ko gledate TV? Se vam nakup novega televizorja, ki že vsebuje povezavo z internetom ne zdi smiseln oziroma ne sovpada v vaš trenutni finančni načrt?

Našli smo napravo, ki bo spremenila vaš televizor v internetni brskalnik. Naprava se lahko s pomočjo priloženega kabla priključi na kateri koli televizor opremljen z HDMI vrati. Komunikacija poteka preko žične ali brezžične internetne povezave. Po priključitvi naprave na TV, se na zaslonu prikaže celotni spletni brskalnik z virtualno tipkovnico, ko jo je moč kontrolirati preko priloženega daljinskega upravljalnika.

Poleg tega se na zaslonu nahajajo tudi ikone storitev, kot sta YouTube in Google Maps, enostavnih aplikacij, kot so ura, koledar in vremenska napoved. Vsebina se prikazuje v ločljivosti 720p, kar je idealno za HD LCD televizorje. Cena tega pretvornika znaša slabih 200 ameriških dolarjev, nabavite pa ga lahko kar preko spleta.

WordPress Themes