Čudodelno arganovo olje

Verjamete v čudeže? Če še ne, potem preizkusite obnavljalno moč arganovega olja in začeli boste verjeti vanje.

argan1

Blizu maroškega mesta Essaouira se razprostira nasad arganovih dreves, ki ga je UNESCO razglasil za biosferni rezervat. Tam berberske ženske nabirajo arganove oreščke in iz njih pridobivajo dragoceno esenco. Arganovo olje, ki mu pravijo tudi tekoče zlato, je simbol pristne lepote in starodavne tradicije. Že od nekdaj je močno priljubljeno zaradi svoje vsestranskosti, še posebej primerno pa je za nego suhe kože, saj jo uspešno obnavlja in ščiti.

MELVITINO arganovo olje je pridobljeno s prvim hladnim stiskanjem 100-odstotno organskih arganovih jedrc. Pri tem se ne uporablja kemičnih topil, dodanih dišav ali umetnih barvil. Kozmetogenomični testi ex vivo, ki jih je opravil MELVITIN Laboratorij za raziskave in razvoj, so dokazali, da arganovo olje:

  • spodbuja nastajanje lipidov, ki tvorijo hidrolipidni plašč, in proteinov, ki tvorijo medcelične spoje;
  • spodbuja obrambni mehanizem kože – koža je odpornejša, zaščitena in popolnoma navlažena;
  • pomaga spodbuditi nastajanje keratinocitov, fibroblastov in proteinov, ki krepijo kožo ter jo obnovijo, učvrstijo in napnejo.

Že od nekdaj velja, da so rastlinska olja pravi lepotni zavezniki, saj imajo visoko vsebnost esencialnih maščob, ki so ključne za zdravje celic. Oskrba z maščobnimi kislinami je za kožo prava sprostitev: lahko si odpočije, saj rastlinska olja učinkovito dopolnjujejo njeno naravno delovanje, jo hranijo in obnavljajo. Koža lahko diha, je navlažena in znova prožna.

argan2

MELVITA pravi, da lepotilna olja za nego obraza, telesa in las, z najnežnejšim dotikom prebudijo naravno lepoto. V njeni bogati zbirki organskih lepotilnih olj ima 100 % arganovo olje, svetovna prodajna uspešnica, prav posebno mesto.

Po dolgoletnem sodelovanju z berberskimi ženskami v okviru pravične trgovine je ta negovalni čudež MELVITO tako navdušil, da je z njim zasnovala izvrstno kolekcijo za nego telesa L’Argan Bio. Bogate teksture z arganovim oljem učinkovito obnavljajo in hranijo izsušeno in suho kožo. Njihova mikavna dišava z orientalskimi notami pa obuja nostalgične spomine na pozno poletje, ko na vrtu v senci cvetočih dreves dehtijo čudovite cvetlice … Tako, starodavna lepotna skrivnost je razodeta. Skriva se v arganovem olju! L'ARGAN-BIO

Za več informacij o novi certificirano organski kolekciji kliknite tukaj.

MELVITA_LOGO_GREEN_SI-tisk

Spletna trgovina www.melvita.si

WordPress Themes