Čudesan napitak: Preko 93 posto ćelija raka debelog creva ubija za 48 sati

hdjhfzdsbn

Kokosovo ulje sadrži laurinsku kiselinu, a ona uspešno ubija ćelije raka. Korišćenjem ovog ulja dolazi do okslidativnog stresa, a istovremeno dolazi do smanjenja nivoa glutatoina, baš kao u slučaju hemoterapije.

Ova antikncerogena svojstva kokosovog ulja su tek odnedavno poznata, a veoma je utešno i saznanje da kokosovo ulje dokazano pomaže i kod mnogih drugih zdravstvenih stanja.

Brojna medicinska istraživanja su pokazala da ovo ulje na prirodan način uspešno uništava brojne viruse, bakterije, gljivice i parazite.

Osim pomenutog, zabeleženi su pozitivni rezultati kokosovog ulja u tretiranju srčanih bolesti, Alchajmerove bolesti, problema sa holesterolom, krvnim pritiskom i povišenim šećerom u krvi.

Organsko kokosovu ulje je lek koji osobama koje pate od raka pruža novu nadu. Ono deluje kao efikasan antioksidant i sprečava stvaranje štetnih slobodnih radikala.

fjeuwidj

U ishrani treba koristiti samo organsko, neprerađeno, nehidrogenizovano kokosovo ulje, jer samo tako je moguće iskoristiti sva njegova blagotvorna svojstva.

Ovo neverovatno ulje pospešuje apsorpciju hranljivih materija, ubrzava metabolizam, a kada je izloženo visokim temperaturama prilikom pripremanja hrane, ne dolazi do stvaranja štetnih nusproizvoda.

Uz sve pomenuto, treba još podsetiti na činjenicu da su prilikom tretiranja raka ovim uljem rezultati primetni već nakon 48 sati. Nedavno laboratorijsko ispitivanje je pokazalo da je kokosovo ulje eliminisalo preko 93% ćelija raka debelog creva u pomenutom roku.

Ovo je jasan signal da nikada ne treba zanemariti moć prirode i da je lečenje na prirodan način moguće.

Webtribune.rs

WordPress Themes