Baking Soda Does Wonders With Your Skin And Hair

We all have baking soda at home, and most of it is rarely used. But did you know, it can do wonders with skin and hair.

In addition to whiten your teeth, here’s what you can use it for.

Peeling

If you mix baking soda with water, you will get a good mixture for face peeling. It will remove all the dead skin cells from the face and make your skin look great.

Removes skin deposits

Add baking soda in your shampoo when washing your hair. It will remove all the layers that are deposited on your hair. It is especially useful if you use a lot of hair care products.

soda-bikarbona-njega-300x225

Clean your brushes

Not only that it removes plaque from the hair, but it does the same with combs and brushes. All you need is hot water and soda. Mix them and soak the brush.

Softens cuticles

Did you know that baking soda softens cuticles? Mix with water and apply to the cuticles and nails with a nail polish brush. Gently rub and you’ll solve the problem with the cuticles.

Foot Care

Hot water and baking soda will do wonders to your tired feet. Not only will it soften your skin, but you will feel completely relaxed. It is great for pedicure at home.

Unwanted warts

Experts say that a mixture of baking soda with lemon juice can be used to remove unwanted warts. Mix them together and apply on the wart you want to remove. Leave it to dry off and rinse with water

PREVOD

Pecilni Soda dela čudeže s kožo in lase
Vsi imamo pecilni soda doma in večina pa se redko uporablja. Ampak ste vedeli, da lahko storite sprašuje s kožo in lase.
Poleg pobeli zobe, tukaj je tisto, kar ga lahko uporabite za.
Piling
Če si mix pecilni soda z vodo, boste dobili dobro mešanico za piling obraza. Bo odstraniti vse odmrle kožne celice iz obraza in vaša koža videti super.
Odstrani kožo vloge
Dodamo pecilni soda v vaš šampon pri umivanju las. To bo odstranilo vse plasti, ki so odloženi na vaše lase. To je še posebej uporabno, če uporabljate veliko izdelkov za nego las.
soda-bikarbona-nega – 300 x 225
Očistite krtače
Ne le da odstrani zobne obloge iz las, ampak to počne isto s glavnike in krtače. Vse kar potrebujete je vroče vode in soda. Jih pomešali in namočite čopič.
Mehča povrhnjico
Ali ste vedeli, da pecilni soda mehča povrhnjico? Zmešamo z vodo in uporabljajo povrhnjico in nohti z nohte poljski krtačo. Nežno Masiranje in bom rešiti problem s povrhnjico.
Foot Care
Tople vode in sode bikarbone bo naredila čudeže za vaše utrujene noge. Ne samo, da bo zmehčala vašo kožo, ampak se boste počutili povsem sproščeno. To je super za pedikuro na domu.
Nezaželeni bradavice
Strokovnjaki pravijo, da mešanica pecilni soda z limoninim sokom, se lahko uporablja za odstranjevanje nezaželenih bradavice. Zmešamo jih skupaj in se uporabljajo na bradavic, ki jih želite odstraniti. Pustite, da se posuši off in sperite z vodo

WordPress Themes