18 Amazing zdravstvene koristi medom in cimetom – ČUDEN PREVOD GOOGLA

medu in cimeta 4 Farmacevtske družbe ne bo všeč tale pridobivanje okrog.

To je bilo, da mešanica medu in cimeta zdravi večino bolezni. Honey se proizvaja v večini držav po svetu. Znanstveniki danes prav tako ugotavljajo, medu kot zelo učinkovito zdravilo za vse vrste bolezni. Med se lahko uporablja brez stranskih učinkov, kar je tudi plus. Današnja znanost pravi, da čeprav medu je sladek, če se ga jemlje v pravem odmerku kot zdravilo, to ne škodi bolnikih s sladkorno boleznijo, tudi ponedeljek.

Srčnimi boleznimi: Naredite pasto medu in cimetovega prahu, jo položite na toast namesto želeja in marmelade in jo redno jedo za zajtrk. To zmanjšuje holesterol in bi potencialno lahko shranite eno od srčnega napada. Tudi če ste že imeli napad študije kažejo, ste se lahko hranijo milj od naslednjega napada. Redna uporaba cimeta medu krepi srčni utrip. V Ameriki in Kanadi različni domovi za oskrbo bolnikov, zdravljenih uspešno in so ugotovili, da je kot ena starosti arterije in vene izgubijo svojo prožnost in se zamaši; medu in cimeta oživitev arterije in vene.

ARTRITIS: imajo artritis, lahko koristi jemati po eno skodelico vroče vode z dvema žlicama medu in eno malo čajno žličko cimetovega prahu. Če se jemlje dnevno še petek je kronični artritis je mogoče pozdraviti. V nedavnem raziskavah na univerzi v Kopenhagnu, je bilo ugotovljeno, da ko so zdravniki dajali svojim pacientom mešanico eno žlico medu in pol čajne žličke cimetovega prahu pred zajtrkom, so ugotovili, da je v enem tednu (od 200 ljudi, ki se tako obravnavajo) praktično je bilo 73 bolnikov popolnoma razrešena bolečine – in v roku enega meseca, večina vsi bolniki, ki niso mogli hoditi ali gibati zaradi artritisa začeli hojo brez zdaj bolečine.

medu in cimeta Mehurjem OKUŽBE: Vzemite dve žlici cimeta v prahu in eno čajno žličko medu v kozarcu mlačne vode in ga pijejo. To uničuje bakterije v mehurju …. kdo vedel?

HOLESTEROL: Dve žlici medu in tri čajne žličke cimetovega prahu mešati v 16 unč čaja vode dana holesterola bolnika, je bilo ugotovljeno, da se zmanjša nivo holesterola v krvi za 10 odstotkov, v dveh urah. Kot je omenjeno artritičnih pacientov, kadar vzeta trikrat dnevno, vsak kronična holesterola lahko utrjena. Glede na informacije, prejete v omenjenem listu, čistega medu jemlje s hrano vsak dan lajša pritožb holesterola.

Prehladi: Tisti, ki imajo skupne ali hudimi prehladi vzeti eno žlico mlačne medu z 1/4 žlice cimetovega prahu na dan za tri dni. Ta proces bo ozdravi večino kroničnih kašelj, prehlad, in počistite sinusov, in to je okusno preveč!

Razdražen želodec: Honey sprejeti z kure prahu, cimetom, bolečine v trebuhu in tako je dejal, da počistite želodčnih razjed od svoje korenine.

GAS: Glede na študij, opravljenih v Indiji in na Japonskem, je pokazala, da je, ko je Honey jemati z cimetovega prahu je želodec razrešen plina.

medu in cimeta 2 Imunski sistem: Dnevna uporaba medu in cimetovega prahu krepi imunski sistem in ščiti telo pred bakterijskih in virusnih napadov. Znanstveniki so ugotovili, da med vsebuje različne vitamine in železo v velikih količinah. Stalna uporaba medu krepi belih krvnih celic (kjer se DNA, ki jih vsebuje) za boj proti bakterijskih in virusnih obolenj.

Prebavne motnje: cimetov prah, posut na dve žlici medu, sprejetih pred razbremeni hrane kislost je jedel in pomaga prebaviti najtežje obrokov

GRIPA: Znanstvenik v Španiji se je izkazalo, da med vsebuje naravno “sestavina”, ki ubija začetne klice gripe in preprečuje, da pacient dobi gripo.

DOLGOŽIVOST: Tea narejen z medom in cimetom v prahu, ko se redno, aretacije zob starosti. Uporabite štiri čajne žličke medu, eno čajno žličko cimetovega prahu in tri skodelice vrele vode, da bi čaj. Pijte 4/1 skodelice, tri- do štirikrat dnevno. To ohranja kožo svežo in mehko ter preprečuje staranje. Življenje zajema povečanje in celo stara 100 let, se bo začela opravljati rutinska dela 20-year-old.

Ali vneto grlo hripav: Ko ima grlu žgečka ali je hripav, vzemite eno žlico medu in požirek, dokler ne izginejo. Ponavljati vsake tri ure, dokler grlo brez simptomov.

Mozolji: Tri žlici medu ter eno čajno žličko cimetovega prahu paste. Uporabi to pasta za mozolje pred spanjem in zjutraj sperite s toplo vodo. Ko končate dan za dva tedna odpravlja mozolje od vseh korena.

medu in cimeta 3 SKIN OKUŽBE: uporaba medu in cimetovega prahu v enakih delih na prizadetih delih zdravi ekceme, lišajev in vse vrste kožnih infekcij.

HUJŠANJE: na dan, zjutraj, pol ure pred zajtrkom in na tešče in zvečer pred spanjem, piti med in cimetov prah prekuhan v eni skodelici vode. Ko se redno, saj zmanjšuje težo celo ponedeljek, najbolj debelih oseba. Tudi to mešanico redno pitje ne omogoča maščobe kopičijo v telesu, čeprav je lahko oseba, ki jedo dieto visoko kalorično vrednost.

UTRUJENOSTNE: Nedavne študije so pokazale, da je vsebnost sladkorja v medu bolj koristno, kot pa škoduje trdnosti telesa. Upokojenci, ki jemljejo med in cimetov prah v enakih delih so bolj pozorni in prilagodljivi. Dr. Milton, ki je opravila raziskavo, pravi, da pol žlica medu, sprejetih v kozarcu vode in posuto s cimetom v prahu, tudi takrat, ko se začne vitalnost telesa zmanjša, če se jemlje vsak dan po ščetkanjem in v popoldanskih urah na približno 3: 12:00, vitalnost telesa se ​​poveča v enem tednu.

Slab zadah: Ljudje v Južni Ameriki, usta in grlo z eno čajno žličko medu in cimetovega prahu pomešano v vročo vodo prva stvar zjutraj, tako da njihov dih ostane svež čez cel dan.

Izguba sluha: Dnevni zjutraj in zvečer medu in cimeta v prahu, sprejeti v enakih delih vrača sluh.

Člen objavljena z dovoljenjem: Člen prvotno objavljen na HealthyHolisticLiving.com

O avtorju

WordPress Themes