Spasonosno: Ova domaća tinktura sprečava infarkt za 1 minutu – Čuveni recept dr Schulza!

Mnogi ljudi nisu svesni da se infarkt može sprečiti jednom jednostavnom, ali moćnom namirnicom – Kajenska paprikom (najpoznatija vrsta čili paprike), i to samo za 1 minutu! Imate li u kući srčanog bolesnika, neka vam ovaj moćan lek bude uvek pri ruci.

500

Kako sprečiti infarkt uz pomoć Kajenska čili paprike?

Kajenska čili paprika bila je predmet istraživanja mnogih iscelitelja, među njima i dr. Richarda Schulza. Svi oni su bili zadivljeni lekovitim svojstvima koja ova sorta paprike poseduje.

Američki herbalist doktor Christopher u 35 godina karijere zahvaljujući kajenskoj paprici nikad nije izgubio pacijenta koji je doživeo infarkt. On je koristio šolju čaja od Kajenska paprike (mala kašičica na šoljicu vode) za pacijente koji su još bili pri svesti. Nakon 1 minute, bili su živi i sigurni.

Ono što čini ove tvrdnje još relevantniji je činjenica da ovi lekari govore iz ličnog iskustva, a ne iz studija urađenih u kontrolisanom okruženju.

Postoji nekoliko načina za lečenje Kajenska paprikom, a neki od njih su posebno efikasni.

Najbitnije je da Kajenska paprika ima minimalno 90.000 Scoville jedinica po lestvici za merenje ljutine (Scoville Heat Units-SHU). Primer tako ljutih sorti su Habanero, African Bird, Thai Chi, jamajkanska ljuta paprika, Jalapeno, Scotch Bonet. Potražite je u većim supermarketima, orijentalnim ili bio prodavnicama.

U slučaju da blizu imate ovakvu čili papriku, bolesniku treba dati mešavinu jedne male kašičice Kajenska paprike pomešane u čaši vode da popije, naravno, pacijent mora biti pri svesti i da diše.

U slučaju da je osoba u nesvesti, možete koristiti ekstrakt Kajenska paprike, ali imajte na umu da ima minimalno 90.000 Scoville jedinica. Nakapajte bolesniku par kapi ispod jezika.

Kajenska paprika je moćan stimulans, bez opijajućeg efekta. Pojačava puls i dovodi krv u sve delove tela i balansira cirkulaciju. Deluje hemostatičke, instantno zaustavlja krvarenja iz rana i pomaže u oporavku srca.

Upamtite, mnogi iscelitelji tvrde da nikad nisu izgubili pacijenta prakticirajući navedeni postupak.

Najbolji recept za tinkturu od Kajenska paprike prema dr. Schulz

Tinktura prema sledećem receptu najbolja je tinktura za hitne slučajeve srčanih udara. Da napomenemo, ne koristiti ljutu papriku već Kajenska papriku koja je najpoznatija vrsta čili paprike, a uzgaja se najviše u Indiji i Južnoj Americi.

Čili je grmičasto tropska biljka, koja se od paprike razlikuje po tome što je višegodišnja biljka. Mleveni čili je dvadeset puta ljući od obične paprike jer sadrži mnogo više paprenog alkaloida kapsaicina. Ljutosti čilija je obrnuto proporcionalna veličini plodova, pa su tako najmanji plodovi najljući. Nabavite gore opisane vrste.

Sastav:

Prah Kajenska paprike
Nekoliko svežih kajenskih papričica
50 – procentni alkohol (neki koriste votku ili jabukovo sirće ako ne želite alkohol)
Staklenka zapremine 1 litra
rukavice

Priprema:

Stavite rukavice (radi ljutine iz čilija).

Na dan mladog meseca ¼ tegle zapremine 1 l ispunite prahom Kajenska paprike. Prelijte s dovoljno alkohola da prekrije prah.

Izblendajte sa strane nekoliko celih svežih papričica s dovoljno alkohola da dobijete smesu nalik umaku.

Dodajte tu smesu prvoj tako da napunite ¾ tegle.

Zatim popunite teglu do kraja s alkoholom i zatvorite je. Protresite je što češće tokom dana.

Ostavite tinkturu do idućeg punog meseca i zatim je procedite kroz gazu u tamnu bocu.

Želite li super jaku tinkturu procedite je nakon 3 meseca.

Začepite dobro bocu i stavite na tamno i suvo mesto. Traje neograničeno.

WordPress Themes