Potpuno čišćenje organizma za 3 nedelje sa samo 2 sastojka – RECEPT

napitak laneno seme i kefir

Odavno se zna da je za prevenciju, ali i ozdravljenje od mnogih bolesti, dovoljno očistiti creva od sluzi, fekalnih naslaga i parazita.

Za jedan životni vek kroz naša creva prođe 100 tona hrane i 40.000 litara tečnosti, što implicira da se u našem stomaku za to vreme nataloži 15 kila fekalnih naslaga i otrovnog otpada koji truju našu krv i nanose nepopravljivu štetu našem organizmu.

Onečišćena creva su praćena čestim zatvorima (opstipacijama), poremećenim metabolizmom, dijabetesom, prekomernom ili nedovoljnom težinom, bolestima bubrega i jetre, bolestima sluha i vida, lošim stanjem kože, kose i noktiju, ali i drugim bolestima od artritisa do raka.

Klistir može očistiti samo mali deo debelog creva – 40-50 cm, a tretman ispiranja uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan, ali nije ni bezazlen za mikrofloru creva.

Konzumiranje 1-3 kašike brašna od lanenog semena može za 3 nedelje potpuno da očisti debela i tanka creva o sluzi, fekalnih naslaga i parazita koji su se nakupljali godinama bez štetnog delovanja na mikrofloru creva.

Ovako dolazi do brze normalizacije težine i sagorevanja masnih naslaga. Dolazi do pozitivnog uticaja na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog semena može upiti i eliminisati toksine u organizmu, smanjujući nivo holesterola u krvi.

Indikacije za upotrebu:

  • kod upalnih procesa sluzokože gornjeg respiratornog trakta i gastrointestinalnog trakta
  • gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu
  • bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis
  • prekomerna težina tela i narušenost lipidnog metabolizma
Čišćenje creva s brašnom od lanenog semena – Recept

3 nedelje umesto doručka konzumirati smešu:

1.  nedelja: 1 kašika lanenog brašna pomešanog sa 100 ml kefira

2.  nedelja: 2 kašike lanenog brašna pomešanog sa 100 ml kefira

3.  nedelja: 3 kašike lanenog brašna pomešanog sa 150 ml kefira

Ako vam je problem da nabavite laneno brašno, kupite laneno seme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe za više dana jer seme može da užegne. Najbolje je da ga meljete svako jutro.

Smešu konzumirajte umesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litre dnevno, a odlični rezultati se postižu uz konzumiranje medene vode.

Čišćenje creva na ovaj način je dovoljno sprovesti jednom godišnje.

WordPress Themes