Graviola – rastlina, ki uničuje rakave celice

Graviola je majhno zimzeleno drevo iz pragozdov Peruja z velikimi listi in zelenimi bodičastimi sadeži. Graviolo so cenili že Indijanci, saj so jo uporabljali proti različnimi boleznimi.
Graviola vsebuje posebne snovi imenovane acetogenini (anonini), ki jim pripisujejo najmočnejše delovanje na zdravje.

Graviola

V letih med 1940 do 1970 je potekalo veliko uradnih in neuradnih raziskav te ‘čudežne’ rastline. Ena pomembnejših je bila narejena tudi na univerzi Purdue v Indiani, ki je potrdila, da imajo acetogenini pomembno vlogo pri preprečevanju nastajanja tumorjev. Preprečujejo in zavirajo tudi razmnoževanje rakavih celic.

Graviola tudi krepi imunski sistem, deluje antibakterijsko in proti virusom, niža povišan krvni tlak in povišano telesno temperaturo, uničuje parazite in deluje preventivno na vrsto kroničnih bolezni in stanj.

Graviola v boju proti raku

Obstaja tudi nekaj zapisov o tajnih študijah iz 70-ih let prejšnega stoletja, ki naj bi pokazale, da graviola uspešno uničuje rakave celice v našem telesu in je 10.000-krat bolj učinkovita kot običajna kemoterapija z zdravilom Adriamicin. Učinki zdravljenja z graviolo obnovi in okrepi imunski sistem v nasprotju z običajno kemoterapijo, ki je zelo naporna in oslabi imunski sistem.

Graviola raste v Mehiki, Kolumbiji, Peruju, Venezueli, na Karibih, najdemo pa jo tudi v nekaterih državah Afrike in Azije. Rastlini streza podnebje z visoko vlažnostjo in razmeroma toplimi zimami.

Graviola ni zelo veliko drevo, uporabna pa je celotna rastlina. Južnoameriški Indijanci so uporabljali lubje, liste, korenine, semena in sadeže za zdravljenje številnih bolezni kot so astma, artritis, težave z jetri in bolezni srca. Okus sadežev spominja na kombinacijo ananasa in jagode.

graviola prah

Graviola – zdravilo za številne bolezni

Kot smo že omenili, graviola največ pozornosti pritegne ravno pri zdravljenju raka, pomaga in zdravi pa tudi veliko drugih bolezni in tegob.

Graviola …

  • uničuje rakave celice povsem naravna in varna in ne povzroča slabosti, izgube teže in las;
  • izvleček iz te rastline naj bi uničeval maligne celice 12 vrst raka;
  • telo postane opazno močnejše in bolj zdrave tekom poteka zdravljenja;
  • ščiti in krepi imunski sistem pred okužbami;
  • pomaga pri depresiji in stresu ter vrača duhovno moč in boljše počutje.

Tako kot pri ostalih oblikah naravnega zdravljenja se morate seveda preden se lotite terapije ali uživanja tudi pri gravioli prej dodobra informirati o terapiji in pa posvetovati s svojim zdravnikom in strokovnjakom.

WordPress Themes